Καλαμπάκα: Έγινε χθες η Ημερίδα από τον Αρκτούρο για τα Δηλητηριασμένα δολώματα

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στη βιβλιοθήκη της πόλης μας η ημερίδα του Αρκτούρου,

0 188

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στη βιβλιοθήκη της πόλης μας η ημερίδα του Αρκτούρου,

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στη βιβλιοθήκη της πόλης μας η ημερίδα του Αρκτούρου,  με θέμα «Καινοτόμες Δράσεις για την Αντιμετώπιση της Παράνομης Χρήσης Δηλητηριασμένων Δολωμάτων σε Μεσογειακές Πιλοτικές Περιοχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης». Δυστυχώς όμως όχι με την ιδανική προσέλευση κόσμου.

Και γράφουμε δυστυχώς, γιατί το θέμα αυτό είναι τεράστιας ζωτικής σημασίας για όλους μας. Ευελπιστούμε και ευχόμαστε την επόμενη φορά η συμμετοχή να είναι αυτή που αρμόζει σε τέτοια θέματα-προβλήματα για τον ίδιο τον άνθρωπο και το φυσικό του περιβάλλον.

Τις παρουσιάσεις επιμελήθηκαν οι κ. Ζωή Καρανίκα, Δασοπόνος και Υπεύθυνη Αρκτούρου Καλαμπάκας, ο κ. Γεωργιάδης, Βιολόγος και Διευθυντής Προγραμμάτων, ο κ. Μπηλίκης Διευθυντής Κτηνιατρικής Σχολής Καρδίτσας, ο κ. Προμπονάς, Διευθυντής Προγραμμάτων Παν/μίου Φυσικής Ιστορίας, και ο κ. Χαριτάκης, Επιστημονικός Συνεργάτης της Γενικής Ορνιθολογικής Εταιρείας.

Το παρών στην ημερίδα έδωσαν οι, κ. Πίσσιας, Δασάρχης Καλαμπάκας, ο κ. Κόττης Πρόεδρος Ε.Α.Σ, ο κ. Λαίτσας Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Καλαμπάκας, οι οποίοι έδωσαν την υπόσχεσή τους να κάνουν ότι μπορούν για αυτό το μείζον θέμα που πρέπει να απασχολήσει τον καθένα από μας.

arktouros IMG 0179

arktouros IMG 0156arktouros IMG 0158arktouros IMG 0165arktouros IMG 0166arktouros IMG 0167arktouros IMG 0173arktouros IMG 0174arktouros IMG 0175arktouros IMG 0182

arktouros IMG 0146arktouros IMG 0148

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.