Καλαμπάκα – Χαμός με το χιλιάρικο των εργαζομένων

Αναστάτωση και απορίες έχει προκαλέσει το χιλιάρικο ( χίλια ευρώ ) που δόθηκε στους εργαζόμενους “Βοήθεια στο σπίτι από από τα δεδουλευμένα μηνών που τους οφείλονται.

0 229

Αναστάτωση και απορίες έχει προκαλέσει το χιλιάρικο ( χίλια ευρώ ) που δόθηκε στους εργαζόμενους “Βοήθεια στο σπίτι από από τα δεδουλευμένα μηνών που τους οφείλονται. Αναστάτωση και απορίες έχει προκαλέσει το χιλιάρικο ( χίλια ευρώ ) που δόθηκε στους εργαζόμενους “Βοήθεια στο σπίτι ) από από τα δεδουλευμένα μηνών που τους οφείλονται.

Ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Γιώργος Δήμου εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος στην συνεδρίαση της Τετάρτης και δεν δίστασε να πει πως αν ξανά υπονομευτεί θα παραιτηθεί. Να θυμίσουμε πως όλα αυτά συμβαίνουν λόγο του χιλιάρικου που δόθηκε στους εργαζόμενους, που όπως ειπώθηκε, μεσολάβησε ο κ. Απόστολος Τσουρβάκας και οι εργαζόμενοι “για ευχαριστώ” κέρασαν τον κ. Απόστολο για την πράξη του!

Πάντως τα χίλια ευρώ δεν προκαλούν απορίες μόνο στην συμπολίτευση πώς και ποιος τα έδωσε, αλλά και στην αντιπολίτευση και δη στον αρχηγό της κ. Μπουτίνα.

Ο πρώην δήμαρχος κ. Μπουτίνας σε συνέντευξή του στο Ράδιο Σταγών είπε:

Δεν μπορώ να καταλάβω πως οι εργαζόμενοι έκαναν τραπέζι στον κ. Τσουρβάκα επειδή πήραν χίλια ευρώ από τα τόσα που τους οφείλονται! Επί δημαρχίας μου αν καθυστερούσα μια ημέρα την πληρωμή έβγαιναν στα Ράδια και τις εφημερίδες και φώναζαν!

Άμα έχεις τρόπο…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.