Καλαμπάκα – Τέλος η δωρεάν φιλοξενία στους Παιδικούς Σταθμούς

Μόνο οι επιδοτούμενες μητέρες δεν θα πληρώνουν την φιλοξενία των παιδιών τους στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Καλαμπάκας.

0 174

Μόνο οι επιδοτούμενες μητέρες δεν θα πληρώνουν την φιλοξενία των παιδιών τους στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Καλαμπάκας.

Μόνο οι επιδοτούμενες μητέρες δεν θα πληρώνουν την φιλοξενία των παιδιών τους στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Καλαμπάκας. Οι βρεφονηπιακοί σταθμοί είναι οι: Άγιος Βησσαρίων, Χρυσομηλιάς, Βασιλικής, 1ος Καλαμπάκας και 3ος Καλαμπάκας.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Δημ. Σακελλαρίου στο Ράδιο Σταγών, υπάρχει μεγάλος αριθμός αιτήσεων που φτάνουν τις 300 από γονείς προκειμένου τα παιδιά τους να φιλοξενηθούν στους παραπάνω βρεφονηπιακούς σταθμούς. 

Είναι αδύνατο λόγο του κόστους να εξυπηρετηθεί αυτός ο μεγάλος αριθμός. Θα γίνει η επιλογή – 150 οικογένειες – και οι υπόλοιποι που επιθυμούν να στείλουν τα παιδιά τους – μη επιδοτούμενοι – θα πρέπει να καταβάλουν και ανάλογο ποσό κάθε μήνα, το οποίο θα είναι σίγουρα πάνω από 100 ευρώ και ανάλογα με την οικονομική κατάσταση της οικογένειας.

Με τα παραπάνω φαίνεται πως πολλά “τσάμπα” πράγματα έχουν τελειώσει στον Δήμο Καλαμπάκας.

Εξάλλου το είπε και ο Δήμαρχος!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.