Καλαμπάκα – Σύσκεψη για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις

Μια σημαντική πρωτοβουλία ανέλαβε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Καλαμπάκας κ. Δημήτρης Γκανούλης για τον θέμα των Αποκριάτικων εκδηλώσεων.

0 259

Μια σημαντική πρωτοβουλία ανέλαβε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Καλαμπάκας κ. Δημήτρης Γκανούλης για τον θέμα των Αποκριάτικων εκδηλώσεων.

Μια σημαντική πρωτοβουλία ανέλαβε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Καλαμπάκας κ. Δημήτρης Γκανούλης για τον θέμα των Αποκριάτικων εκδηλώσεων. Ο κ. Γκανούλης κάλεσε όλους τους προέδρους των Συλλόγων του Καλλικράτειου Δήμου Καλαμπάκας στο Πολιτιστικό Κέντρο Καλαμπάκας θέτοντας θέμα γύρω από την πορεία και τον σχεδιασμό των αποκριάτικων εκδηλώσεων στην Καλαμπάκα. Με σύνθημα τον εθελοντισμό ο κ. Γκανούλης άκουσε όλες τις τοποθετήσεις που έγιναν και πολύ σύντομα θα υπάρξει εκ νέου συνάντηση για τις τελικές αποφάσεις.

Το κακό στο όλο θέμα είναι ότι ο χρόνος λιγοστεύει και τα περιθώρια στενεύουν πολύ για τον σχεδιασμό και κυρίως για την προβολή των εκδηλώσεων, όπως ειπώθηκε από τους παρευρισκόμενους. Έτσι πολύ γρήγορα θα πρέπει να παρθούν αποφάσεις.

Στο τέλος της σύσκεψης, ο κ. Γκανούλης μοίρασε σε όλους τους εκπροσώπους των συλλόγων μετάλλια με σύνθημα “Η προσφορά σου είναι σημαντική”.

 

syskepsi_IMG_3857

syskepsi_IMG_3864

syskepsi_IMG_3882

syskepsi_IMG_3908

syskepsi_IMG_3918

syskepsi_IMG_3943

syskepsi_IMG_3947

syskepsi_IMG_3955

syskepsi_IMG_3956

syskepsi_IMG_3958

syskepsi_IMG_3960

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.