Καλαμπάκα – Σεμινάριο από το Shidokan Karate Καλαμπάκας

Την Κυριακή που μας έρχεται στις 5 Ιουνίου το Σίντοκαν (Shidokan) καράτε Καλαμπάκας με προπονητή τον Χρήστο Καραγεώργο και έδρα το γυμναστήριο Stadium που βρίσκεται πίσω από το Δημαρχείο, διοργανώνει Σεμινάριο, επίδειξη και φιλικούς αγώνες στο «Βλαχάβιο» κλειστό γυμναστήριο Καλαμπάκας.

0 70

Την Κυριακή που μας έρχεται στις 5 Ιουνίου το Σίντοκαν (Shidokan) καράτε Καλαμπάκας με προπονητή τον Χρήστο Καραγεώργο και έδρα το γυμναστήριο Stadium που βρίσκεται πίσω από το Δημαρχείο, διοργανώνει Σεμινάριο, επίδειξη και φιλικούς αγώνες στο «Βλαχάβιο» κλειστό γυμναστήριο Καλαμπάκας. Την Κυριακή που μας έρχεται στις 5 Ιουνίου το Σίντοκαν (Shidokan) καράτε Καλαμπάκας με προπονητή τον Χρήστο Καραγεώργο και έδρα το γυμναστήριο Stadium που βρίσκεται πίσω από το Δημαρχείο, διοργανώνει Σεμινάριο, επίδειξη και φιλικούς αγώνες στο «Βλαχάβιο» κλειστό γυμναστήριο Καλαμπάκας.

Θα συμμετάσχουν σύλλογοι και διαφορετικά στυλ καράτε από διάφορες πόλεις της Ελλάδος σε μια σπάνια κοινή συνάντηση προσφέροντας ευχάριστο θέαμα.

Όποιος επιθυμεί μπορεί να παρακολουθήσει ελεύθερα την εκδήλωση διότι η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Η εκδήλωση θα χωριστεί σε δύο (2) μέρη.

Στις 11 π.μ – 1 μ.μ ( το πρωί ) θα διεξαχθεί το παιδικό σεμινάριο και αμέσως στις 1 – 3 μ.μ των ανδρών.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.