Καλαμπάκα – Προβλήματα από την καταιγίδα του Σαββάτου

Αρκετά ήταν τα προβλήματα που προκάλεσε η καταιγίδα του περασμένου Σαββάτου 11 Σεπτεμβρίου στην Καλαμπάκα.

0 162

Αρκετά ήταν τα προβλήματα που προκάλεσε η καταιγίδα του περασμένου Σαββάτου 11 Σεπτεμβρίου στην Καλαμπάκα.

Αρκετά ήταν τα προβλήματα που προκάλεσε η καταιγίδα του περασμένου Σαββάτου 11 Σεπτεμβρίου στην Καλαμπάκα. Από την έντονη καταιγίδα που έπληξε την περιοχή, πλημμύρισαν υπόγεια κατοικιών, επιχειρήσεις και σπάσανε ρέματα με αποτέλεσμα να προκληθούν αρκετές ζημιές σε μερικές από τις περιπτώσεις, ενώ αρκετές ήταν οι κλήσεις προς την πυροσβεστική υπηρεσία για την άντληση υδάτων από υπόγεια.

Από την καταιγίδα πλημμύρισε σπίτι δίπλα από το γήπεδο της Καλαμπάκας καθώς και το ίδιο το δημοτικό Στάδιο που λίγο έλειψε το νερό να σκεπάσει και τον χλοοτάπητα ενώ για ακόμα μια φορά επιχείρηση στην είσοδο της Καλαμπάκας υπέστη σοβαρές ζημιές από τα νερά καθώς υπερχείλισε ρέμα που περνά πίσω της.

Επίσης αρκετό νερό κατέβασε και ο Πηνειός κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για τις γέφυρες της Σαρακίνας και της Διάβας που διατρέχουν σοβαρό κίνδυνο…. Και όλα αυτά Σεπτέμβρη μήνα και δυστυχώς ο χειμώνας είναι μπροστά μας.

Το kalabakacity.gr με φωτογραφικό υλικό που παραχώρησε ο συνεργάτης μας Ευθύμιος Τζιλίνης σας μεταφέρει στα σημεία που επλήγησαν από την νεροποντή του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το νερό που έπεσε το Σάββατο έφτασε τα 138 χιλιοστά σε σχέση με τον μέσο όρο 53,5 που έχει ο Σεπτέμβρης ( γενικά ) σπάζοντας κατά πολύ το ρεκόρ του 1983 με 68,6 χιλιοστα. 

nero_k1

nero_k3

nero_k4

nero_k5

nero_k6

nero_k7

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.