Καλαμπάκα – Πανελλήνια Συνάντηση Mini Cooper

 

Στην Καλαμπάκα συναντήθηκαν το περασμένο τριήμερο οι κάτοχοι των αυτοκινήτων Mini Cooper και συγκεκριμένα των Club, mininorth.gr, unitedmini.gr και το clubmini.gr.

0 301

 

Στην Καλαμπάκα συναντήθηκαν το περασμένο τριήμερο οι κάτοχοι των αυτοκινήτων Mini Cooper και συγκεκριμένα των Club, mininorth.gr, unitedmini.gr και το clubmini.gr.

Στην Καλαμπάκα συναντήθηκαν το περασμένο τριήμερο οι κάτοχοι των αυτοκινήτων Mini Cooper και συγκεκριμένα των Club, mininorth.gr, unitedmini.gr και του clubmini.gr.

Οι κάτοχοι των όμορφων αυτοκινήτων βρέθηκαν στην πόλη και περιοχή μας, επισκέφθηκαν τα αξιοθέατα, τις Ιερές Μονές των Μετεώρων ενώ την Κυριακή 30 Οκτωβρίου, στάθμευσαν τα οχήματά τους σε τμήμα της οδού Τρικάλων που παραχώρησε η Δημοτική Αρχή και οι Καλαμπακιώτες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τα όμορφα και ακριβά οχήματα.

Οι άνθρωποι της αποστολής πρόσφεραν στον αντιδήμαρχο και αρμόδιο, κ. Αλμπάνη, αναμνηστική πλακέτα για την σημασία που έδειξε στο αίτημά τους και στάθμευσαν τα Mini σε σημείο της πόλης.

Ακολούθησαν οι αναμνηστικές φωτογραφίες και βόλτα στα Μετέωρα, λίγο πριν την αναχώρησή τους για τους τόπους διαμονής τους.

Να πούμε πως στα παραπάνω club συμμετέχουν άνθρωποι από όλη την Ελλάδα και το ραντεβού τους αυτή την φορά ήταν στην Καλαμπάκα.

Καλές βόλτες και να μας ξανάρθουν…

mini cooper IMG 8795

Ο κ. Αλμπάνης παρουσία των κ.κ Γιώργου Δήμου και Ντίνου Καρακώστα παραλαμβάνει το αναμνηστικό

mini cooper IMG 8795mini cooper IMG 8795mini cooper IMG 8795mini cooper IMG 8795mini cooper IMG 8795mini cooper IMG 8795mini cooper IMG 8795mini cooper IMG 8795mini cooper IMG 8795mini cooper IMG 8795

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.