Καλαμπάκα – Με επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία του 5ου Δημοτικού Σχολείου

Με επιτυχία στέφθηκε η προσπάθεια του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου προκειμένου να ιδρυθεί τράπεζα αίματος μέσα από την εθελοντική αιμοδοσία που έγινε την περασμένη Τετάρτη στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας.

0 115

Με επιτυχία στέφθηκε η προσπάθεια του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου προκειμένου να ιδρυθεί τράπεζα αίματος μέσα από την εθελοντική αιμοδοσία που έγινε την περασμένη Τετάρτη στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας. Με επιτυχία στέφθηκε η προσπάθεια του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου προκειμένου να ιδρυθεί τράπεζα αίματος μέσα από την εθελοντική αιμοδοσία που έγινε την περασμένη Τετάρτη στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας.

Η προσέλευση αρκετά μεγάλη στην οποία συμμετείχαν εκτός από γονείς του σχολείου, κάτοικοι της πόλης αλλά και πολλοί μαθητές όπως για παράδειγμα μαθητές του ΕΠΑΛ Καλαμπάκας.

Όσες φιάλες και αν συγκεντρώθηκαν, σίγουρα έγινε μια πολύ καλή αρχή που θα βοηθήσει πολλούς που κάποια στιγμή θα χρειαστούν αίμα.

Να πούμε συγχαρητήρια στη Διεύθυνση του 5ου Δημοτικού Σχολείου αλλά και στον Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων για την θεάρεστη πράξη που ξεκίνησαν.

Καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο της προσφοράς…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.