Καλαμπάκα – Κλασσικά οχήματα MG στην πόλη μας

Στην Καλαμπάκα βρίσκονται από χθες το απόγευμα 54 κλασσικά οχήματα μάρκας MG από διάφορες χώρες της Ευρώπης, της Αυστραλίας και Αμερικής.

0 100

Στην Καλαμπάκα βρίσκονται από χθες το απόγευμα 54 κλασσικά οχήματα μάρκας MG από διάφορες χώρες της Ευρώπης, της Αυστραλίας και Αμερικής.

Στην Καλαμπάκα βρίσκονται από χθες το απόγευμα 54 κλασσικά οχήματα μάρκας MG από διάφορες χώρες της Ευρώπης, της Αυστραλίας και Αμερικής. Τα μοναδικά αυτά οχήματα θα βρίσκονται στην Καλαμπάκα έως την Τρίτη το πρωί και θα μπορούν όσοι επιθυμούν να τα θαυμάσουν από κοντά, να επισκέπτονται το ξενοδοχείο Διβάνη όπου διαμένουν τα πληρώματα να δουν τα σταθμευμένα οχήματα.

Η πομπή των οχημάτων ξεκίνησε την περιήγηση από την Ηγουμενίτσα με προορισμό τα Ιωάννινα, το Μέτσοβο την Καλαμπάκα με κατάληξη το Λιτόχωρο όπου θα επισκεφθούν και τις παραλίες της Κατερίνης. Η εν λόγω περιήγηση που είναι η δεύτερη του είδους μετά τον διεθνή Γύρο της Πελοποννήσου τον Μάιο του 2005. Στην περιήγηση αυτή συμμετέχουν 55 κλασσικά οχήματα εκ των οποίων το 35% είναι προπολεμικά, ενώ η πλειοψηφία των υπολοίπων θα είναι κλασσικά οχήματα των δεκαετιών του 1940, 1950, 1960, & 1970. Μεταξύ των οχημάτων και ένα όχημα του 1936.

Πλέον των πληρωμάτων των οχημάτων την περιήγηση θα συνοδεύουν περίπου 110 άτομα, μέλη, φίλοι και οικείοι της λέσχης. Η διεθνής οικογένεια των φίλων και ιδιοκτητών κλασσικών MG αριθμεί πάνω από 50.000 ενεργά μέλη και στις 5 ηπείρους, ενώ στηρίζεται και προβάλλεται από τις δύο μεγαλύτερες Λέσχες παγκοσμίως που εδρεύουν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η περιήγηση του Διεθνούς Club MG θα τελειώσει στις 3 Ιουλίου.

 

mg_club_IMG_3694

mg_club_IMG_3732

mg_club_IMG_3736

Οι αντιδήμαρχοι κ.κ Δημ. Γκανούλης και Ηρ. Αλμπάνης σε ένα από τα ιστορικά οχήματα MG

mg_club_IMG_3744

Επάνω οι κ. αντιδήμαρχοι με τον υπέυθυνο του CLUB κ. Pier Luigi Fusaroli

mg_club_IMG_3753

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.