Καλαμπάκα – Η λίστα Γιατρών ΟΠΑΔ και ΟΑΕΕ με υπηρεσίες στους ασφαλισμένους του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ

Είκοσι είναι οι γιατροί του ΟΠΑΔ – ΟΑΕΕ στην Καλαμπάκα που μπορούν να παρέχουν υπηρεσίες στους ασφαλισμένους του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ από 01/08/2011.

 

0 203

Είκοσι είναι οι γιατροί του ΟΠΑΔ – ΟΑΕΕ στην Καλαμπάκα που μπορούν να παρέχουν υπηρεσίες στους ασφαλισμένους του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ από 01/08/2011.

 

;Είκοσι είναι οι γιατροί του ΟΠΑΔ – ΟΑΕΕ στην Καλαμπάκα που μπορούν να παρέχουν υπηρεσίες στους ασφαλισμένους του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ από 01/08/2011.

Το ΙΚΑ μέσω του συστήματος της λίστας από τον ΟΠΑΔ και τον ΟΑΕΕ που εντάσσονται εθελοντικά πλέον οι γιατροί, εκτιμά ότι σταδιακά θα ομαλοποιηθεί στα ιατρεία καθώς οι ασφαλισμένοι εξυπηρετούνται εντός Ιδρύματος χάρη στο φιλότιμο των μονίμων και συμβασιούχων γιατρών.

Με εγκύκλιό του το ΙΚΑ εφιστά την προσοχή στους γιατρούς που έχουν πιστοποιηθεί ως γιατροί του ΟΑΕΕ και του ΟΠΑΔ και παρέχουν τις υπηρεσίες τους στους ασφαλισμένους του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ότι η ακριβής τήρηση των όρων συνεργασίας που έχουν καθοριστεί είναι προϋπόθεση για την εξόφληση από το Ίδρυμα των αμοιβών που τους αντιστοιχούν και συνακόλουθα βασικός όρος παραμονής τους στη λίστα των συνεργαζόμενων με το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ γιατρών.

Βάση των όσων έχουν αποφασιστεί οι γιατροί μπορούν να εξετάζουν ασφαλισμένους του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, να συνταγογραφούν και παραπέμπουν για παρακλινικές εξετάσεις, θεραπείες κ.λ.π.

Τα ανώτατα όρια επισκέψεων και συνταγών που ισχύουν έχουν για τους γιατρούς ΟΠΑΔ/ΟΑΕΕ: 80 επισκέψεις – 100 συνταγές, ενώ για τους γιατρούς ΟΠΑΔ/ΟΑΕΕ που είναι παράλληλα και γιατροί του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ: 50 επισκέψεις – 65 συνταγές. Υπενθυμίζεται ότι οι 100 και οι 65 συνταγές αφορούν αποκλειστικά και μόνο τους αντίστοιχους 80 και 50 ασθενείς.

Στη λίστα της 1.9.2011 θα συμπεριληφθούν και όσοι γιατροί υπέβαλαν το ειδικό έντυπο από 10.6.2011 και μετά.

 

giatroi1

giatroi2

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.