Καλαμπάκα – Εκδήλωση του παραρτήματος της Ένωσης Γυναικών Ελλάδας

Την περασμένη Κυριακή το απόγευμα στην αίθουσα του ξενοδοχείου Κώστα Φαμίση έγινε η εκδήλωση του Παραρτήματος Καλαμπάκας της Ένωσης Γυναικών Ελλάδας.

0 448

Την περασμένη Κυριακή το απόγευμα στην αίθουσα του ξενοδοχείου Κώστα Φαμίση έγινε η εκδήλωση του Παραρτήματος Καλαμπάκας της Ένωσης Γυναικών Ελλάδας.

Την περασμένη Κυριακή το απόγευμα στην αίθουσα του ξενοδοχείου Κώστα Φαμίση έγινε η εκδήλωση του Παραρτήματος Καλαμπάκας της Ένωσης Γυναικών Ελλάδας. Στην εκδήλωση μίλησε η κα Αγγέλα Βαγενά, μέλος του Πανελλαδικού Συμβουλίου Ένωσης Γυναικών Ελλάδος, σύνδεσμος για τα παραρτήματα της περιφέρειας και Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλίας και αναφέρθηκε σε θέματα της Ένωσης και τα δικαιώματα της γυναίκας. Ακολούθησε η κοπή της πίτας από την νέα πρόεδρο του Παραρτήματος Καλαμπάκας κα Βασω Μπόκα και την Κα Βαγενά.

Το Παράρτημα της Καλαμπάκας συνεχίζει με νέο Διοικητικό Συμβουλίου που όπως δήλωσε στο kalabakacity.gr η πρόεδρος κα Μπόκα θα δραστηριοποιηθεί έντονα στο μέλλον με εκδηλώσεις και συμμετοχή σε δράσεις της πόλης.

Το νέο Δ.Σ έχει ως εξής:

  • Βάσω Μπόκα – Πρόεδρος
  • Ζωή Οικονόμου – Ζαχαράκη – Αντιπρόεδρος
  • Λίτσα Σιούτα – Ταμίας
  • Ελένη Μπόκα, ΒΑρβάρα Μαντούρα, Ευδοξία Ανδρέου – Μέλη

Η νέα πρόεδρος του Παραρτήματος της ΕΓΕ Καλαμπάκας κα Βάσω Μπόκα

ege_IMG_3966

ege_IMG_3971

Χαιρετισμό απηύθυνε ο κ. Αλμπάνης Ηρακλής, αντιδήμαρχος Δήμου Καλαμπάκας

ege_IMG_3977

ege_IMG_3991

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.