Καλαμπάκα – Εγκρίθηκαν 22 θέσεις εργασίας

Το πράσινο φως άναψαν το ΑΣΕΠ και το υπουργείο Εσωτερικών για την προκήρυξη 736 συμβάσεων μίσθωσης έργου σε 82 δήμους και δημοτικές επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα, κατά το χρονικό διάστημα έως 30 Ιουνίου 2011.

0 167

Το πράσινο φως άναψαν το ΑΣΕΠ και το υπουργείο Εσωτερικών για την προκήρυξη 736 συμβάσεων μίσθωσης έργου σε 82 δήμους και δημοτικές επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα, κατά το χρονικό διάστημα έως 30 Ιουνίου 2011. Το πράσινο φως άναψαν το ΑΣΕΠ και το υπουργείο Εσωτερικών για την προκήρυξη 736 συμβάσεων μίσθωσης έργου σε 82 δήμους και δημοτικές επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα, κατά το χρονικό διάστημα έως 30 Ιουνίου 2011.

Το επόμενο βήμα για τους δημοτικούς φορείς είναι η αποστολή των προκηρύξεων στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις για τον τελικό καθορισμό των θέσεων. Στη συνέχεια κάθε φορές θα αποστείλει την προκήρυξη, στην τελική της μορφή, στο ΑΣΕΠ για έγκριση και ανάρτησή της.
Ειδικότερα για το νομό Τρικάλων εγκρίθηκαν 22 θέσεις στην Κοινωφελή Επιχείρηση Καλαμπάκας, που κατανέμονται ως εξής:
  • ΥΕ Εργατών Πρασίνου 3
  • ΔΕ Οδηγών Σφαγείων 2
  • ΥΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων 5
  • ΠΕ Καθηγητών Χορού 5 και ΔΕ Οδηγών 7.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η διπλή έγκριση που έχουν αποσπάσει οι φορείς περιορίζει την πιθανότητα να μεταβληθεί σημαντικά ο τελικός αριθμός των συμβάσεων που θα προκηρυχθούν, επομένως, ακόμα και στις περιπτώσεις που θα πραγματοποιηθεί περικοπή του αριθμού τους, δεν θα πρόκειται για μεγάλη αλλαγή.
πηγή Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.