Καλαμπάκα – Δεδομένος ο βιασμός της 7χρονης

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η τοπική κοινωνία της Καλαμπάκας την υπόθεση βιασμού ενός 7χρονου κοριτσιού από τον ίδιο της τον πατέρα.

0 283

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η τοπική κοινωνία της Καλαμπάκας την υπόθεση βιασμού ενός 7χρονου κοριτσιού από τον ίδιο της τον πατέρα.

Φωτο αρχείου

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η τοπική κοινωνία της Καλαμπάκας την υπόθεση βιασμού ενός 7χρονου κοριτσιού από τον ίδιο της τον πατέρα.

Η σεξουαλική πράξη έγινε σε βάρος του 7χρονου κοριτσιού από την Καλαμπάκα που φέρεται να έπεσε θύμα των ορέξεων του πατέρα του.

Αυτό προκύπτει από το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης η οποία διενεργήθηκε μετά από παραγγελία των αρμοδίων αρχών αναφορικά με την υπόθεση που διερευνούν εδώ και ένα 20ήμερο στην Καλαμπάκα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Π.Λ» η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι πράγματι έγινε ο βιασμός σε βάρος του 7χρονου κοριτσιού.

Ειδικότερα διαπιστώθηκε από την ιατροδικαστική υπηρεσία πως υπάρχει διακόρευση του ανήλικου παιδιού εδώ και καιρό και μάλιστα δεν υπάρχει ο παρθενικός υμένας.

Ωστόσο αυτό δεν μπόρεσε να δείξει τον ακριβή χρόνο και ως εκ τούτου απομένει να διερευνηθεί από τις αρμόδιες Δικαστικές και Αστυνομικές Αρχές.

Με δεδομένο λοιπόν ότι η πράξη του βιασμού του ανήλικου κοριτσιού έχει γίνει η υπόθεση ερευνάται από την Δικαιοσύνη και μάλιστα κλήθηκε από τον ανακριτή Τρικάλων για σχετική κατάθεση ο πατέρας της 7χρονης.

Σημειωτέον ότι ο 45χρονος πατέρας της ανήλικης που αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας φέρεται να είναι εκείνος που κακοποίησε σεξουαλικά το παιδί του βάσει και κάποιων πληροφοριών που θέλουν το στενό οικογενειακό του περιβάλλον να έχει προχωρήσει σε σχετικές καταγγελίες στις αρχές.

Ο πατέρας της μικρής μετά από την κλήση του για κατάθεση στον ανακριτή ζήτησε και έλαβε προθεσμία και τελικά ξεκίνησε η ανάκριση του η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των ημερών.

Οι ίδιες ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας της 7χρονης αρνήθηκε ότι κακοποίησε σεξουαλικά το ανήλικο παιδί του, κάτι που ερευνάται με ιδιαίτερη προσοχή.

Βέβαια η ανάκριση μόλις ολοκληρωθεί αναμένεται να ρίξει φως στην εν λόγω υπόθεση και σε περίπτωση που προκύψουν στοιχεία σε βάρος του πατέρα, τότε θεωρείται βέβαιο ότι θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Υπενθυμίζεται ότι της υπόθεσης έχουν επιληφθεί κατόπιν εντολής της εισαγγελίας Τρικάλων και κοινωνικοί λειτουργοί καθώς το 7χρονο κοριτσάκι αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας(ΑμΕΑ) και ως εκ τούτου απαιτείται ιδιαίτερα λεπτός και προσεκτικός χειρισμός.

πηγή Πρωινός Λόγος – Θανάσης Βλάχος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.