Καλαμπάκα – Από τις επικίνδυνες οδούς η Πίνδου

Από τις πιο επικίνδυνες οδούς αποδείχθηκε για ακόμα μια φορά η οδός Πίνδου της Καλαμπάκας στην οποία έχουν προκληθεί πάρα πολλά ατυχήματα.

0 158

Από τις πιο επικίνδυνες οδούς αποδείχθηκε για ακόμα μια φορά η οδός Πίνδου της Καλαμπάκας στην οποία έχουν προκληθεί πάρα πολλά ατυχήματα.

Από τις πιο επικίνδυνες οδούς αποδείχθηκε για ακόμα μια φορά η οδός Πίνδου της Καλαμπάκας στην οποία έχουν προκληθεί πάρα πολλά ατυχήματα. Το ατύχημα της Κυριακής έρχεται για ακόμα μια φορά να μας θυμίσει πως πρέπει να παρθούν ανάλογα μέτρα προκειμένου να μην θρηνήσουμε θύματα.

Η οδός Πίνδου είναι η περιφερειακή  – κεντρική οδός πλέον της Καλαμπάκας και από εκεί διέρχεται μεγάλος όγκος οχημάτων ενώ η ελλιπής και προβληματική ( όπου υπάρχει ) σηματοδότηση κάνει τα πράγματα δύσκολα με αποτέλεσμα τις δυσάρεστες συνέπειες. Το συγκεκριμένο σημείο που έχουν προκληθεί τα περισσότερα ατυχήματα συνδέει την οδό Πίνδου με την οδό Βυτουμά από την οποία διέρχονται οχήματα από και προς την πόλη με κατεύθυνση προς την περιοχή Μπόμπα η οποία έχει αναπτυχθεί ραγδαία τα τελευταία χρόνια καθώς και με χωριά της περιοχής ( Σαρακίνα, Περιστέρα, Διάβα, κτλ ) και δυστυχώς δεν υπάρχουν φωτεινοί σηματοδότες να ρυθμίζουν την κυκλοφορία.

Ας το κοιτάξουν οι αρμόδιοι πριν θρηνήσουμε κάποιο θύμα που ευτυχώς από τύχη δεν το έχουμε κάνει μέχρι τώρα…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.