Καλαμπάκα: Ξεκίνησε η κατασκευή του καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς

1 868

Λιγότερο από δύο μήνες μετά την υπογραφή της σύμβασης του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ», προϋπολογισμού 418.000,00 €, ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής του καταφυγίου.

Η πίστωση προέρχεται από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.

Το έργο αφορά στην εκτέλεση εργασιών για την «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ» του Δήμου Μετεώρων, σε εκτός σχεδίου πόλης αγροτεμάχιο εκτάσεως 20.171,33 τ.μ., στη θέση «Ποταμιά», ιδιοκτησίας του Δήμου Μετεώρων.

Ένα έργο που δείχνει την βούληση της Δημοτικής Αρχής για την επίλυση σημαντικών και χρόνιων προβλημάτων του Δήμου μας αλλά και την ευαισθησία της για τη διαχείριση των αδέσποτων προσφέροντάς τους τις κατάλληλες συνθήκες φιλοξενίας και ευζωίας.

Παρουσία του Δημάρχου του Δήμου Μετεώρων κ. Θεόδωρου Αλέκου, των Αντιδημάρχων κ. Θώμου Γεώργιου, κ. Κερασοβίτη Βασίλειου και του Προϊσταμένου των Τεχνικών Υπηρεσιών έγινε η έναρξη των εργασιών της κατασκευής του κυνοκομείου.

Ακόμα μία δέσμευση της δημοτικής αρχής παίρνει σάρκα και οστά. Το εν λόγω πρόγραμμα είχε καταληκτική ημερομηνία υποβολής πρότασης την 31/12/2019, τέσσερις μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων αυτής της δημοτικής αρχής. Το τρέξαμε, το πιστέψαμε, το αξιοποιήσαμε και σήμερα γίνεται πράξη.

Από το γραφείο του Δημάρχου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
1 Σχόλιο
  1. Σκαμιάς λέει

    Την γούρνα από πίσω την είδες;

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr