Καλαμπάκα: Ξεκίνησαν οι εργασίες για το ταρτάν στο γήπεδο

1 509

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας ότι από σήμερα ξεκίνησαν στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας ‘Β. Καρακίτσιος’ οι εργασίες σχετικά με την κατασκευή του ταρτάν.


Σήμερα το πρωί συναντήθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο με τον ανάδοχο του έργου ο δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων κ. Θεόδωρος Αλέκος και ο Αντιδήμαρχος αθλητισμού κ. Γεώργιος Θώμος για να ενημερωθούν για την εξέλιξη του έργου και οι διαβεβαιώσεις από την πλευρά του ανάδοχου ήταν ότι μέχρι το τέλος του μηνός Μαΐου , και φυσικά με τον καιρό να είναι σύμμαχος μας , το έργο θα ολοκληρωθεί.
Εξαιτίας της εξέλιξης αυτής, εφιστούμε την προσοχή στους συμπολίτες μας και ζητούμε την κατανόηση τους στην αποφυγή χρήσης του εν λόγω γηπέδου μέχρι και την ολοκλήρωση του έργου, και συγκεκριμένα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου και τον χώρου του στίβου, όπου πραγματοποιούνται οι εργασίες για την κατασκευή του ταρτάν .

O ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Κ. ΘΩΜΟΣ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
1 Σχόλιο
  1. ΟΧΙάς λέει

    Για να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη. Σχεδόν τέσσερα χρόνια δελτία τύπου, δηλώσεις, κλαρινοφωτογραφήσεις , δηλώσεις περί εγκαινίων. Aμάν πια. Αναρωτιέμαι: κοροϊδεύουν μόνο εμάς ή και τους εαυτούς τους;

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.