Καλαμπάκα: Τέλος εποχής… για τα εκδοτήρια εισιτηρίων του ΟΣΕ

0 341

Τέλος μπαίνει σύμφωνα με τις πληροφορίες στα εκδοτήρια εισιτηρίων του ΟΣΕ σε Καλαμπάκα, Τρίκαλα και Καρδίτσα από την  HELLENIC TRAIN  με ότι αυτό συνεπάγεται για τους εργαζόμενους που θα μείνουν χωρίς δουλειά αλλά και για τους επισκέπτες που ενημερώνονται σχετικά για τα δρομολόγια κτλ.

Η έκδοση εισιτηρίων θα γίνεται μέσω INTERNET αλλά και τηλεφωνικο αριθμό που θα χρεώνεται ο ενδιαφερόμενος.

Τέλος εποχής λοιπόν για το προσωπικό του ΟΣΕ που στην περίπτωση της Καλαμπάκας εξυπηρετούσε τόσο κοσμο με τις πληροφορίες και τις εξυπηρετησεις των επιβατών!

Οι άνθρωποι αυτοί ήταν εκείνοι που στήριζαν την ομαλή λειτουργία του ΟΣΕ όλα αυτά τα χρόνια και έκαναν το καλύτερο για τους επιβάτες και την περιοχή μας.

Τώρα οι εργαζόμενοι μένουν στον δρόμο και η υπηρεσία που εξυπηρετεί τόσο κοσμο εστω και με λεωφορεία λόγω των ζημιών του σιδηροδρομου, προσθέτει ενα μειονέκτημα στην λειτουργία της αλλά και στην περιοχή!

 

loading...
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr