Καλαμπάκα: ΟΧΙ στο κλείσιμο τμήματος της οδού Τρικάλων στο Δημοτικό Συμβούλιο

2 1.247

Το θέμα της οδού Τρικάλων ήρθε προς συζήτηση στην Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και ο δήμαρχος κ Αλέκος ως εισηγητής πρότεινε το κλείσιμο τμήματος του δρόμου ( από Δασαρχείο έως πλατεία Δημουλα ) Παρασκευή – Σάββατο από τις 21:30 έως τις 00:30.

Δεν είμαστε αρνητικοί στο κλείσιμο της οδού Τρικάλων είπε ο κ. Αβραμόπουλος στην τοποθέτηση του.. Πήραμε 2 διαφορετικές μελέτες στα χέρια μας και κακώς συζητήθηκε στην Τοπική Κοινότητα η μελέτη που έλεγε για το κλείσιμο καθε μέρα για δυο μήνες και όχι για 2 μέρες Παρασκευή και Σάββατο που λέτε εσείς.

Εμείς επειδή βλέπουμε μια προχειρότητα στο θέμα, ενάμιση μήνα πριν το τέλος καλοκαιριού. Προτείνουμε να γίνει μια έκτακτη συνεδρίαση της Τοπικής Κοινότητας αύριο για κλείσιμο της οδού για 2 μέρες με την κυκλοφορική μελέτη και δια περιφοράς να πάρουμε απόφαση. Αν συζητηθεί σήμερα με τα υπάρχον δεδομένα είμαστε αρνητικοί.

Δεν ήμαστε θετικοί σε τέτοιου είδους πρόχειρα μέτρα είπε με την σειρά του στην τοποθέτησή του ο κ. Παπαμιχαήλ.

Τα προβλήματα από το κλείσιμο του συγκεκριμένου τμήματος της οδού Τρικάλων ανέφερε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ράντος.

Την Αστυνόμευση θα την έχει η Αστυνομία απάντησε ο κ. Αλέκος στον Ανεξάρτητο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Τούλα, ο οποίος με την σειρά του πρότεινε να κλείνει μεγαλύτερο τμήμα της Τρικάλων και για τρεις ημέρες με περισσότερες ώρες και συγκεκριμένα από τις 18:30 έως 00:00 επειδή μεγαλώνει η μέρα!

Ακολούθησαν τοποθετήσεις των κ.κ. Λύπα, του προέδρου της Τ.Κ. κ. Σινάνη και τους κ. Πάλλα με την απόφαση να είναι αρνητική κατά πλειοψηφία για κλείσιμο τμήματος της οδού Τρικάλων…

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
  1. Πεζοδρομιάκιας λέει

    Ρε δεν πάτε για μπάνια μπας και γλυτώσουμε για καμιά δεκαριά μέρες

  2. Adidrasi λέει

    Ευτυχώς που το φεραν από δω… το φεραν από κει και δεν εγινε κάτι τέτοιο!
    Αλλα κ ο άλλος που έφερε το θεμα και πήγε διακοπές!!!!

    Καημένη Καλαμπάκα… τι θα ζήσεις ακόμα!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr