Καλαμπάκα: Ο Μαυρελιώτης διασώστης Δημήτρης Γάλλος στην επικίνδυνη αεροδιακομιδή εγκύου από την Κάρπαθο

0 484

Διασώστες και γιατροί έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Η έγκυος γυναίκα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και η Κάρπαθος στέλνει ευχές στους γονείς.

Το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και η έγκυος γέννησε μέσα σε ασθενοφόρο, στο δρόμο για το νοσοκομείο. Το αγγελούδι είναι καλά στην υγεία του, στην αγκαλιά της μητέρας του, σε μια από τις πιο ευχάριστες ειδήσεις της Κυριακής.

Στην όλη επιχείρηση διασωστών και γιατρών συμμετείχε μεταξύ των άλλων και ο συντοπίτης μας με καταγωγή από το Μαυρέλι Καλαμπάκας Δημήτρης Γάλλος, ο οποίος είναι πλήρωμα του ΕΚΑΒ με αμέτρητες συμμετοχές του σε αεροδιακομιδές και επικίνδυνες αποστολές!

Ο ίδιος για το περιστατικό που στέφθηκε με επιτυχία με τις προσπάθειες του ιδίου και των συναδέλφων του έγραψε σχετικά:

Η μικρή μας πριγκίπισσα ήρθε με τον πιο περιπετειώδη τρόπο στη ζωή !
Κόντρα σε ανέμους και καταιγίδες το αεροσκάφος της πολεμικής αεροπορίας προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος μετά από ανεπιτυχή προσπάθεια να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας λόγω κακών καιρικών συνθηκών…
Η ιπτάμενη ομάδα των αεροδιακομιδών , το πλήρωμα του αεροσκάφους C27 της Πολεμικής Αεροπορίας,Το συντονιστικό κέντρο αεροδιακομιδών ΕΚΑΒ , το ασθενοφόρο και το ιατρείο του αεροδρομίου, το συντονιστικό κέντρο ασθενοφόρων ΕΚΑΒ το πλήρωμα του Β1 Έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για την επιτυχή έκβαση του περιστατικού !
Η πανέμορφη μικρή μας γεννήθηκε στο ασθενοφόρο….
Η μαμά και η κόρη χαίρουν άκρας υγείας και απολαμβάνουν τις υπηρεσίες του ΕΣΥ και τη φροντίδα του νοσοκομείου ΕΛΕΝΑΣ Βενιζέλου….

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr