Καλαμπάκα: Μείωση ενέργειας ή άλυτο πρόβλημα το σκοτάδι… στην πλατεία Δημουλά;

1 1.017

Ερωτήματα κατοίκων τίθενται προς την Δημοτική Αρχή καθώς το φαινόμενο συσκότισης στην πλατεία Δημουλά προς τα 2 γυμνάσια συνεχίζεται κανονικά.

Μέχρι πριν λίγες μέρες τα φώτα υπολειτουργουσαν και συγκεκριμένα μέχρι την παιδική χαρά. Απόψε για να περάσει κάποιος από εκεί χρειάζεται φακό και… τόλμη!

Το πρόβλημα που έχει αναφερθεί παλιότερα – αν ισχύει ακόμα- είναι στον πίνακα με τις ασφάλειες που έχουν εύκολη πρόσβαση διάφοροι όπου μπορεί να υπάρξει και ηλεκτροπληξια κάποιου…

Το σημαντικότερο είναι πως εκεί υπάρχουν επιχειρήσεις, σπίτια και τα 2 γυμνάσια που μέσα στο σκοτάδι… μπορούν να έχουν ανεπιθύμητος επισκέπτες!

Δείτε κάποιες σκοτεινές εικόνες… απο το σημείο!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
1 Σχόλιο
  1. Βασίλειος Παππάς λέει

    Επανειλημμένα ζητάμε το αυτονόητο. Φως, περισσότερο φως. Το δύο Γυμνάσια φωτίζουν ικανοποιητικά τους εσωτερικούς τους χώρους. Θα έπρεπε το ίδιο να συμβαίνει και στους γύρω εξωτερικούς. Ματαίως 6 χρόνια τώρα.
    Αν συμβεί το απρόσμενο θα φταίει ‘η κακιά στιγμή” ή το κακό μας ριζικό?
    και κάτι τελευταίο. Στο τέλος της η πλατεία Δημουλά έχει φανάρια. 8 χρόνια τώρα δεν υπάρχει ούτε το κίτρινο να αναβοσβήνει. 80 – 100 μαθητές συνωστίζονται στην απέναντι στάση. Κανείς δεν ανησυχεί? Η Περιφέρεια (εθνικός δρόμος), ο Δήμος (εντός πόλης), η Αστυνομία (τροχαία)?
    Βασίλειος Παππάς

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.