Καλαμπάκα: Με μεγάλο ενδιαφέρον η εκδήλωση της Βrink’s Hellas

0 1.373

Στο Grand Meteora Hotel έγινε σήμερα το απόγευμα η ενημέρωση της εταιρίας Βrinks Hellas, από ανθρώπους της εταιρίας για τις ευκαιρίες που δίδονται για επαγγελματική αποκατάσταση μέσα από τον μεγάλο όμιλο.

Η Ημέρα Καριέρας απο την Brink’s Hellas ξεκίνησε από τις 16:00 το απόγευμα με την προσκόμιση βιογραφικών από τους ενδιαφερόμενους για εύρεση εργασίας και στην συνέχεια έγινε ενημέρωση στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του Υποψηφίου Δημάρχου Δήμου Μετεώρων κ.κ Λευτέρη Αβραμόπουλου ο οποίος είχε και την πρωτοβουλία να φέρει τους ανθρώπους της Βrinks Hellas στην πόλη μας, προς ενημέρωση των δημοτών που αναζητούν εργασία.

Ποια είναι η Βrink’s Hellas

Βrinks Hellas, από τους μεγαλύτερους Ομίλους Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας στην Ελληνική αγορά, με κύκλο εργασιών μεγαλύτερο των 50.000.000€, είναι μέλος της Brink’s Inc μιας από τις μεγαλύτερες εταιρίες υπηρεσιών ασφαλείας παγκοσμίως, με έδρα στο Richmond της Virginia (USA) και παρουσία σε πάνω από 100 χώρες ανά το κόσμο.

Είναι από τους μεγαλύτερους εργοδότες στη χώρα, απασχολώντας περίπου 2.500 εργαζόμενους

Καλύπτει όλο το φάσμα των υπηρεσιών ασφαλείας, παρέχοντας:

  • Υπηρεσίες Χρηματαποστολών & Μεταφοράς Αξιών
  • Υπηρεσίες συντήρησης και ανεφοδιασμού ΑΤΜ
  • Υπηρεσίες Φύλαξης
  • Υπηρεσίες ασφαλείας Αεροδρομίων

Λειτουργεί είτε μέσω υποκαταστημάτων είτε λόγω παρουσίας σε αεροδρόμια στις εξής πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Χανιά, Κέρκυρα, Ρόδο, Σάμο, Λάρισα, Ιωάννινα, Καλαμάτα, Μυτιλήνη, Αλεξανδρούπολη, Σκιάθο, Σάμο, Κω και Μύκονο, Με τη μεγάλη γεωγραφική κάλυψη, μπορεί κάποιος υποψήφιος από την περιοχή της Θεσσαλίας να έχει ακόμα και μόνιμη απασχόληση χειμώνα – καλοκαίρι.

Η ανάπτυξη της Brink’s βασίζεται στο ανθρώπινο δυναμικό της. Για τον λόγο αυτό, ενισχύει τις γνώσεις και ικανότητες των εργαζομένων της με συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση. Σχεδόν το σύνολο των διευθυντικών στελεχών έχουν ξεκινήσει από χαμηλότερες θέσεις και εξελίχθηκαν μέσα στην εταιρία.

Στον κλάδο των υπηρεσιών ασφαλείας,  πολύ σημαντικό στοιχείο στην επιλογή εργασίας των υποψήφιων εργαζόμενων είναι η αξιοπιστία του εργοδότη.

 

Τι διασφαλίζει στον εργαζόμενο η Βrink’s Hellas

H Brink’s διασφαλίζει ότι ο εργαζόμενος θα αμείβεται στην ώρα του όλα τα δεδουλευμένα, θα έχει πλήρη ασφάλιση, επιπλέον παροχές (όπως επιδόματα θέσης, ιδιωτική ασφάλιση ατυχήματος, διατακτικές σίτισης ανάλογα τη θέση κτλ).

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήστε με την Brink’s στα τηλέφωνα 211 0130604-5 & 210 3484000 ή στείλτε μας e-mail στο [email protected]

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.