Καλαμπάκα: Και το “κυνηγητό” συνεχίζεται στην οδό Πίνδου από αδέσποτα

1 809

Συνεχίζεται το κυνηγητό – επιθέσεις από αδέσποτα στην οδό Πίνδου της πόλης μας από σκυλιά που συνεχίζουν να κυκλοφορούν ανάμεσά μας και το προηγούμενο διάστημα έχει γίνει ολόκληρο θέμα.

Μπορεί ο αριθμός της αγέλης να μειώθηκε – σύμφωνα με όσα είπαν οι αρμόδιοι το περασμένο διάστημα – άλλα κάποια από αυτά που παραμένουν συνεχίζουν να έχουν “επιθετικές” τάσεις.

Πριν λίγες ημέρες κοντά στην οδό Πίνδου περιπατητής δέχθηκε την “επίθεση” δυο σκυλιών χωρίς ευτυχώς δυσάρεστες συνέπειες.

Ανάλογο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής με συμπολίτισσά μας που σταμάτησε σε κατάστημα επί της οδού Πίνδου και ευτυχώς ούτε εκεί ευτυχώς υπήρξε κάτι δυσάρεστο.

Για να γλυτώσουμε τα δυσάρεστα τόσο για τα ζώα όσο και τους ανθρώπους θα πρέπει να ληφθούν μέτρα μετά και τις τόσες αναφορές…

 

photo αρχείου

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
1 Σχόλιο
  1. ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ λέει

    Ο συγκεκριμένος σκύλος επιτέθηκε στην Τρικάλων εδώ και δυο μήνες σε τουρίστες, στην οδό Κονδύλη σε εμένα, επικοινώνησα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, βρήκε ένα σορό δικαιολογίες. Πριν δυο εβδομάδες στην οδό Κονδύλη πρωί είχαμε δυο περιστατικά επίθεσης από τον ίδιο σκύλο σε δυο κυρίες.
    Τελικά όλοι αυτοί που απαίτησαν την ψήφιση του “φιλοζωικού” νόμου, οφείλουν και να απαιτήσουν και να φροντίσουν για την πλήρη εφαρμογή του και όχι να κράζουν κάθε φορά που κακοποιείται ένα ζώο και να σιωπούν όταν τα αδέσποτα, κατασπαράσσουν τους πολίτες.
    Πόσοι ακόμα πολίτες, πόσα ακόμα παιδιά θα δεχθούν επιθέσεις από αδέσποτα ή μη εκπαιδευμένα σκυλιά;

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.