Καλαμπάκα: Η πρώτη Πανελλήνια Συνάντηση Ηλεκτρικών Οχημάτων στην περιοχή μας

0 1.682

“Ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα” είναι η πρώτη και μεγαλύτερη κοινότητα με πάνω από 10.700 μέλη) σχετικά με την Ηλεκτροκίνηση.

Απο την Παρασκευή στο ξενοδοχείο GRAND METEORA HOTEL βρίσκονται τα μέλη της ομάδας με 19 ηλεκτροκίνητα οχήματα και έχουν ετοιμάσει μια σειρά από δράσεις .

Η κοινότητα οργανώνει συναντήσεις ιδιοκτητών, γράφει άρθρα, κτλ. ενώ κάθε Σάββατο βράδυ στις 22.30 πραγματοποιεί τηλεδιάσκεψη που μεταδίδεται ζωντανά στο κανάλι της κοινότητας στο youtube όπου σχολιάζονται τα δρώμενα της προηγούμενης εβδομάδος αλλά και εξελίξεις του χώρου με σημαντικούς καλεσμένους ενώ οποιοσδήποτε μπορεί να συμμετέχει με ερωτήσεις και σχόλια.

Για πρώτη φορά διοργανώθηκε Τριήμερη Πανελλήνια Συνάντηση και περιήγηση ηλεκτρικών οχημάτων και συγκεκριμένα το διάστημα 1-3 Απριλίου στην Καλαμπάκα, και το πρόγραμμα περιλαμβάνει, επισκέψεις στα Μετέωρα, τα Τρίκαλα και σε διάφορα μουσεία της περιοχής.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή σε οποιονδήποτε θέλει να δει απο κοντά τα ηλεκτρικά οχήματα και να μιλήσει με τους ιδιοκτήτες τους στα εξής σημεία:

Το Σαββάτο 18.00 στα Τρίκαλα με σημείο συνάντησης το πάρκινγκ του ΑΒ Βασιλόπουλου Καρδίτσης 65, όπου θα πραγματοποιηθεί test ταυτόχρονης φόρτισης στους 8 φορτιστές της DeiBlue για 1-2 ώρες.

Το βράδυ στις 22:30 θα γίνει η ζωντανή τηλεσυνάντηση από τον χώρο του ξενοδοχείου GRAND METEORA και αναφορά των δρώμενων της εκδρομής όπου όποιος θέλει την παρακολουθεί ζωντανά απο το κανάλι του youtube και μπορεί να συμμετέχει με ερωτήσεις και σχόλια.

Την Κυριακή στις 12:00 στα Τρίκαλα, στον Μύλο του Ματσόπολου για φωτογράφιση, καφέ και συνάντηση με εκπρόσωπο του Δήμου Τρικκαίων.

Στην εκδρομή συμμετέχουν ιδιοκτήτες με ηλεκτρικά οχήματα απο τις εταιρίες Tesla, VW, Ford, Skoda, Mercedes-Benz, Bmw i, Nissan, KIA, και Hyundai.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.