Καλαμπάκα: Έτοιμη η ΜΟ.ΛΕ. Καλαμπάκας για το 5o Φιλικό Enduro Μετεώρων «Σταμούλης Φάλλας»

0 1.373

Αύριο Κυριακή 03 Απριλίου 2022 η ΜΟ.ΛΕ. Καλαμπάκας , καλεί όλους τους φίλους του Enduro στο 5ο «Φιλικό» Εnduro Μετεώρων “ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΦΑΛΛΑΣ” , σε έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς για Enduro στην Ελλάδα.

Με το αστείρευτο μεράκι των μελών της ΜΟ.ΛΕ.Κ δημιουργήθηκε μια διαδρομή 75 χιλιόμετρων με «εντουράδικα» μονοπάτια σε ποσοστό πάνω από το 90 % της διαδρομής. Σε όλο το μήκος της αποτελείται από εναλλάξ γρήγορα και τεχνικά περάσματα με πλήρη σήμανση και υποστήριξη από αναβάτες της διοργάνωσης (σκούπες) και θα ικανοποιήσει τόσο τον έμπειρο όσο και τον χομπίστα αναβάτη . Θα περιηγηθούμε σε κάθε τύπου τερρέν Enduro με φόντο τους βράχους των Μετεώρων. Η διαδρομή είναι σηματοδοτημένη με κορδέλα και σήματα enduro καθώς και με χιλιομετρικές ενδείξεις (ανά 10 χλμ.) .

Η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής 03 Απριλίου 2022 και ώρα 10:30 από το Γήπεδο του Καστρακίου στο 5ο χλμ. Ε.Ο Καλαμπάκας – Ιωαννίνων (πλησίον Στρατοπέδου Π.Α.Π) όπου θα λειτουργεί και η γραμματεία της οργάνωσης. (GPS: 39°43’47.2″N 21°35’55.4″E).

Ο τερματισμός της διαδρομής των 75 χλμ. είναι ίδιος με το σημείο εκκίνησης.

Η πόλη της Καλαμπάκας , με την πληθώρα των καταλυμάτων που διαθέτει , μπορεί να φιλοξενήσει τους φίλους – συμμετέχοντες που θα θελήσουν να διανυκτερεύσουν στην πόλη μας από το Σάββατο.

Ο χώρος είναι το parking στην περιοχή της Δημοτικής Αγοράς και θα είναι ΦΥΛΑΣΣΟΜΕΝΟ από εταιρία Security.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.