Καλαμπάκα: Δωρεάν rapid tests για τους πολίτες την Παρασκευή στην πλατεία Ρήγα Φεραίου

1 338

Ο Δήμος Μετεώρων, με στόχο πάντοτε την πρόληψη, τη μείωση της διάδoσης του COVID-19 και την προστασία των δημοτών του, διοργανώνει για ακόμη μία φορά, σε συνεργασία με το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ του Νομού Τρικάλων, με το οποίο μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί άψογα, δωρεάν δειγματολειπτικούς ελέγχους (rapid test) στους δημότες του, αυτή τη φορά μάλιστα στην έδρα του Δήμου.

Οι δωρεάν δειγματολειπτικοί έλεγχοι θα διενεργηθούν από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, παρουσία και με την πολύτιμη βοήθεια της κας Νάτσινα, την Παρασκευή 05 Φεβρουαρίου 2021, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην πλατεία Ρήγα Φερραίου στην Καλαμπάκα, από τις 09:00 έως τις 11.30 π.μ. και θα είναι ελεύθερο για όλους.

Οι Δημότες, οι οποίοι επιθυμούν να υποβληθούν σε rapid test, θα πρέπει να φέρουν μαζί τους την Αστυνομική τους ταυτότητα καθώς και το ΑΜΚΑ τους. Υπενθυμίζεται ότι θα πρέπει όλοι όσοι θα προσέλθουν προς εξέταση, να τηρούν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, ήτοι να φορούν μάσκα και να κρατούν τις προβλεπόμενες αποστάσεις και να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Οφείλουμε όλοι μας να παραμείνουμε ψύχραιμοι, προσεκτικοί και να κάνουμε ότι μπορούμε για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα, με στόχο κάποια στιγμή, όλο αυτό που περάσαμε το τελευταίο έτος, με τον COVID-19 να είναι πλέον παρελθόν.

 

Από το γραφείο Δημάρχου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
1 Σχόλιο
  1. Μαύρη Τουλίπα λέει

    Και μια λεπτομέρεια θα εμφανιστεί ο Αλέκος συνοδευόμενος από την δημοτική αστυνομία, βάλτε τα καλά σας, όσοι επιθυμείτε μια φωτογραφία μαζί του.
    Για ευνόητους λόγους δεν θα εμφανιστεί η φιλαρμονική, λόγο της μάσκας είναι αδύνατον η χρήση πνευστών μουσικών οργάνων.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.