Καλαμπάκα: Δεν παίρνουν χρήματα οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων – Ερώτηση Λευτέρη Αβραμόπουλου

0 1.593

Μια αρκετά σοβαρή ερώτηση έκανε στο ξεκίνημα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μετεώρων ο αρχηγός της Μείζονος αντιπολίτευσης κ. Αβραμόπουλος προς τον Δήμαρχο Δήμου Μετεώρων κ. Αλέκο.

Ο κ. Αβραμόπουλος ρώτησε στον Δήμαρχο γιατί δεν παίρνουν χρήματα ( πάγια προκαταβολή ) οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων και δεν υπάρχει κάποια σχετική ενημέρωση, τονίζοντας πως σε άλλους δήμους του νομού τα χρήματα δίνονται κανονικά.

Ο κ. Αλέκος σε απάντησή του τόνισε πως εμείς δεν δώσαμε, όχι για οικονομικούς λόγους, αλλά φοβόμαστε πως δεν θα είμαστε σε θέση να κάνουμε σωστή διαχείριση, οι πρόεδροι περισσότερο γιατί θα χρειαστούν βοήθεια. Το είχαμε κάνει αυτό το 2011 θυμάμαι που ήμουν αντιδήμαρχος οικονομικών και επί ένα εξάμηνο παιδεύτηκα να μαζέψω τα δικαιολογητικά, υπήρχε μια δυσκολία.

Πρέπει να δοθεί όμως το χιλιάρικο στους προέδρους για κάνουν άμεσες επεμβάσεις – παρεμβάσεις στα χωριά τους. Θα είναι μια ανάσα για τον δήμαρχο και τους αντιδημάρχους γιατί έχουμε συνεχή πίεση να στείλουμε υπαλλήλους κ.τ.λ.

Θα το δούμε, τωρα είμαστε και σε καλύτερη οικονομική κατάσταση μετά την έκτακτη οικονομική ενίσχυση 309 χιλ. ευρώ από το Υπουργείο (ΚΑΠ).

Μέχρι τέλους του έτους όχι, δεν θα δοθούν χρήματα στους προέδρους, τελείωσε ο κ. Αλέκος την απάντησή του στο θέμα!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.