Καλαμπάκα: Ανθρώπινη πόλη με ποδήλατο το μήνυμα της “ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ” και του Λευτέρη Αβραμόπουλου

0 1.675

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην Καλαμπάκα η δράση του συνδυασμού “Δύναμη Ευθύνης” του Λευτέρη Αβραμόπουλου, για την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου.

Δεκάδες συμπολίτες μας διαφόρων ηλικιών πήραν τα ποδήλατά τους και ακολούθησαν μια όμορφη διαδρομή που ξεκίνησε από την πλατεία της Καλαμπάκας, με κατεύθυνση προς Διάβα, γεφύρι Σαρακίνας και επιστροφή στην πόλη.

Ο κ. Αβραμόπουλος στον χαιρετισμό του τόνισε:

Εμείς στη «Δύναμη Ευθύνης» το σκεφτήκαμε και το μοιραζόμαστε μαζί σας. Η 3η Ιουνίου τιμάται παγκόσμια ως «ημέρα ποδηλάτου» κι εμείς στέλνουμε μήνυμα από εδώ, από τα Μετέωρά μας, από την πόλη της Καλαμπάκας και βγαίνουμε στους δρόμους με αυτά. Στέλνουμε μήνυμα για την πιο ανθρώπινη πόλη που θέλουμε. Κάνουμε προβολή στο μέλλον στην πόλη που μαζί θα φτιάξουμε για εμάς και τα παιδιά μας, με περισσότερους ελεύθερους χώρους, με ποδηλατόδρομους, με μεγάλα πεζοδρόμια. Παίρνουμε το μέλλον στα χέρια μας… 

Σχετικό χαιρετισμό και για την σημασία του ποδηλάτου μίλησε ο Γιάννης Πελίδης, ο οποίος σε ηλικία μόλις 20 ετών υπέστη ακρωτηριασμό των δύο κάτω άκρων εξαιτίας τροχαίου ατυχήματος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr