Καλαμπάκα: Ανοίγει το τμήμα της 28ης Οκτωβρίου – Τι συζητήθηκε στην Δημοτική Ομάδα του Δημάρχου

0 815

Το βράδυ της Δευτέρας συνεδρίασε η Δημοτική Ομάδα του Δημάρχου κ. Αλέκου με αφορμή και την Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη, όπως ενημερωθήκαμε από τον Εντεταλμένο Σύμβουλο του Δημάρχου, Σωτήρη Γίδα με τον οποίο επικοινωνήσαμε μαζί του..

Στην Δημοτική Ομάδα έγινε ενημέρωση και τι συζητήθηκε στην Λαρισα για το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” στο οποίο και βρέθηκε εκεί ο Δήμαρχος κ. Αλέκος με αιτήματα για την αγροτική οδοποιία και την ύδρευση σε χωριά του Δήμο.

Επίσης ενημέρωσε για την συνάντηση που είχε με τον κ. Αγοραστό για διάφορα θέματα με κύριο αίτημα του Δημάρχου να προχωρήσει ο Περιφερειακός της Καλαμπάκας!

Στο θέμα κλεισίματος των τμημάτων σε οδούς της πόλης αποφασίστηκε η παύση κλεισίματος του τμήματος της 28ης Οκτωβρίου και διατήρηση του τμήματος της οδού Βλαχάβα και Τρικάλων τονίζοντας πως στην οδό Τρικάλων η Δημοτική Αστυνομία θα διευκολύνει την πρόσβαση λεωφορείων όταν χρειάζεται.

Μεταξύ των άλλων θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν εκείνο των αρμοδιοτήτων συμβούλων του Δημάρχου με τον κ. Γίδα να παραμένει… ο Εντεταλμένος του Δημάρχου και να τυγχάνει εμπιστοσύνης!!!

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.