Καιρός: Βελτίωση από την Τετάρτη με άνοδο της θερμοκρασίας

0 267

Δευτέρα, 28-9-2020 Συννεφιά με βροχές και καταιγίδες αρχικά στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά, θα επεκταθούν στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την υπόλοιπη Στερεά και την Πελοπόννησο και τη νύχτα στη Θράκη και το βόρειο Αιγαίο. Καλός καιρός στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο.

Άνεμοι, Νοτιάδες, στα πελάγη 4-6 Μποφόρ. Θερμοκρασίες, στα ηπειρωτικά από 9 έως 27, στις νησιωτικές περιοχές από 18 έως 30 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, συννεφιά με τοπικές βροχές, άνεμοι Νοτιάδες 4-5 Μποφόρ και θερμοκρασία από 16 έως 25 βαθμούς.

Στην Αττική, συννεφιά, το μεσημέρι και το απόγευμα πιθανές βροχές, άνεμοι Νοτιάδες 4-5 Μποφόρ και θερμοκρασία από 17 έως 27 βαθμούς.

Τρίτη-Τετάρτη, 29-30/9/2020
Την Τρίτη συννεφιά με βροχές και λίγες καταιγίδες ισχυρότερες στη Θράκη, το βόρειο Αιγαίο και σταδιακή βελτίωση. Την Τετάρτη βελτιωμένος καιρός, σχεδόν αίθριος σ’ όλη τη χώρα. Οι άνεμοι θα γίνουν Βοριάδες, στα πελάγη 4-6 Μποφόρ και η θερμοκρασία δεν θ΄ αλλάξει σημαντικά.

Πέμπτη-Παρασκευή, 1-2/10/2020
Καλός καιρός, σχεδόν αίθριος σ’ όλη τη χώρα. Περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες είναι πιθανές τη νύχτα και τo πρωί στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι Βοριάδες, στα πελάγη 4-5 Μποφόρ και η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Σάββατο-Κυριακή, 3-4/10/2020
Καλός καιρός, σχεδόν αίθριος στις περισσότερες περιοχές, εξαίρεση η βορειοδυτική χώρα με τοπικές βροχές. Περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες αναμένονται τη νύχτα και το πρωί. Οι άνεμοι Νοτιάδες, στο Ιόνιο 4-5 Μποφόρ και η θερμοκρασία σε άνοδο.

του Μετεωρολόγου Μιχάλη Σιούτα

makthess.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.