Καιρός: Την Τετάρτη αυξημένη συννεφιά το απόγευμα με λίγες βροχές στα βορειοανατολικά

0 249

Τετάρτη 2-6-2021
Ηλιοφάνεια με αυξημένη συννεφιά το απόγευμα. Λίγες τοπικές βροχές αναμένονται κυρίως στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Η θερμοκρασία σε λίγο χαμηλότερα από τα κανονικά επίπεδα.

Άνεμοι: Βοριάδες, στα πελάγη 4-6 Μποφόρ. Θερμοκρασίες: Στη βόρεια, δυτική και κεντρική χώρα από 8 έως 26 βαθμούς, στη νότια από 14 έως 27, στο βόρειο και ανατολικό Αιγαίο από 14 έως 24, στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από 15 έως 26 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη ηλιοφάνεια με συννεφιά το απόγευμα. Οι άνεμοι Βοριάδες 3-4 Μποφόρ το απόγευμα Νοτιάδες και θερμοκρασία από 13 έως 25 βαθμούς.

Στην Αττική συννεφιά αυξημένη το απόγευμα με ανέμους Βοριάδες 3-4 Μποφόρ, το απόγευμα Νοτιάδες και θερμοκρασία από 16 έως 26 βαθμούς.

Πέμπτη 3-6-2021
Καλός καιρός, αίθριος σ’ όλη τη χώρα, εξαίρεση το απόγευμα λίγες βροχές στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Οι άνεμοι Βορειοδυτικοί στα πελάγη 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο με τις μέγιστες τιμές στους 28-30 βαθμούς.

Παρασκευή 4-6-2021
Καλός καιρός, αίθριος στις περισσότερες περιοχές. Εξαίρεση το απόγευμα πρόσκαιρη συννεφιά και λίγες βροχές ή σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και τη Θράκης. Οι άνεμοι Βορειοδυτικοί, στα πελάγη 5-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Σάββατο 5-6-2021
Αίθριος καιρός σ’ όλη τη χώρα, εξαίρεση με πρόσκαιρη συννεφιά και λίγες βροχές η ανατολική Μακεδονία και η Θράκη τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι Βοριάδες, στα πελάγη 5-7 Μποφόρ και η θερμοκρασία χωρίς σημαντική αλλαγή.

του Μετεωρολόγου Μιχάλη Σιούτα

makthess.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr