Καιρός: Ηλιοφάνεια, τοπικός παγετός στα ηπειρωτικά, ισχυρές βροχές στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα

0 298

Παρασκευή, 20-11-2020 Ηλιοφάνεια στη βόρεια και δυτική Ελλάδα. Συννεφιά με βροχές στην Εύβοια, την ανατολική Στερεά, τις Κυκλάδες, τοπικά ισχυρές με καταιγίδες στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Άνεμοι, Ανατολικοί στο Ιόνιο 4-6, Βοριάδες στο Αιγαίο 6-8 Μποφόρ. Θερμοκρασίες, στα ηπειρωτικά από -3 έως 18, στις νησιωτικές περιοχές από 11 έως 19 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια, ασθενείς άνεμοι και θερμοκρασία από 7 έως 14 βαθμούς.

Στην Αττική, συννεφιά, λίγες βροχές, από το μεσημέρι ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι Βορειοανατολικοί, στα ανατολικά 5-7 Μποφόρ και θερμοκρασία από 9 έως 16 βαθμούς.

Σάββατο και Κυριακή, 21-22/11/2020
Συννεφιά με λίγες τοπικές βροχές στη Μακεδονία, τη Θράκη, το Ιόνιο, τη Θεσσαλία, τη Στερεά, τις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Λίγες χιονοπτώσεις στα ορεινά της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας. Οι άνεμοι Ανατολικοί, στα πελάγη 5-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση με τοπικό παγετό τη νύχτα και το πρωί στα ηπειρωτικά.

Δευτέρα και Τρίτη, 23-24/11/2020
Ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές. Αυξημένη συννεφιά αναμένεται στην ανατολική Ελλάδα με τοπικές βροχές στην Κρήτη. Οι άνεμοι Βοριάδες, στα πελάγη 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο την ημέρα, με τοπικό παγετό τη νύχτα και το πρωί στη βόρεια Ελλάδα.

του Μετεωρολόγου Μιχάλη Σιούτα

από makthess.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.