Καιρός: Επιδείνωση τη Δευτέρα με βροχές ισχυρές στη δυτική και βορειοανατολική χώρα

0 485

Συννεφιά, τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες, ισχυρότερα φαινόμενα στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, πρόσκαιρα τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα. Χιονοπτώσεις στα βορειοδυτικά ορεινά.

Άνεμοι, Νοτιάδες στο Ιόνιο 4-6, στο Αιγαίο 7-9 Μποφόρ. Θερμοκρασίες, στα βόρεια ηπειρωτικά από 1 έως 14, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά από 4 έως 18, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 18, στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου από 10 έως 15, στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από 10 έως 19 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, συννεφιά, τοπικές βροχές έως το μεσημέρι. Οι άνεμοι Νοτιάδες 4-5 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 5 έως 15 βαθμούς.

Στην Αττική, συννεφιά, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι Νοτιάδες 5-7 Μποφόρ με εξασθένιση το και θερμοκρασία από 9 έως 18 βαθμούς.

Τρίτη, 2-2-2021
Τις πρωινές ώρες τοπικές βροχές στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά με λίγα χιόνια στα ορεινά, λίγες βροχές και στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου με βελτίωση από το μεσημέρι. Στην υπόλοιπη χώρα ηλιοφάνεια με πρόσκαιρη συννεφιά. Οι άνεμοι Νοτιάδες, στα πελάγη 5-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα αλλάξει σημαντικά.

Τετάρτη, 3-2-2021
Καλός καιρός, με ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές. Εξαίρεση, με τοπική συννεφιά και λίγες βροχές η ανατολική ηπειρωτική χώρα και το ανατολικό και νότιο Αιγαίο. Οι άνεμοι Βοριάδες, 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα αλλάξει σημαντικά..

Μιχάλης Σιούτας – Μετεωρολόγος

makthess.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.