Είσαι Καλαμπάκα; Κάνε μια στάση από το «Bee Factor Meteora Store» για τα πιο γιορτινά σας δώρα!

0 2,280

Ελάτε να γνωρίσετε τα φυσικά καλλυντικά και τα μελισσοκομικά προϊόντα της εταιρείας  «Bee Factor», στο κατάστημα της Καλαμπάκας «Bee Factor Meteora ». Ένας ζεστός, φιλόξενος και άκρως  χριστουγεννιάτικος χώρος με χαμογελαστούς ανθρώπους, σας περιμένει για να δημιουργήσετε τα πιο οικονομικά,  πρωτότυπα δώρα με φινέτσα και γιορτινή λάμψη!

Το κατάστημα ’’Bee Factor Meteora’’  βρίσκεται Τρικάλων 97 στη Καλαμπάκα &  τηλέφωνο επικοινωνίας 24320 79041. Αναζητήστε μας  στο facebook & instagram @beefactor_meteora , για να παίρνετε  μέρος στους διαγωνισμούς μας, αλλά και για να ενημερώνεστε για τα νέα προϊόντα & τις δράσεις  της «Bee Factor» !!

Επίσης συγχαρητήρια στην εξαιρετική ζωγράφο Βασιλική Βανταλή και την βοηθό της Μεριλένα Καλογριά , για τις πινελιές , το μεράκι & τα αριστουργήματα που δημιούργησαν στο κατάστημα «Bee Factor Meteora Store»

 

Λίγα Λόγια για την Εταιρεία …

H εταιρεία Bee Factor  προέρχεται από μια οικογένεια μελισσοκόμων, που δραστηριοποιούνται με τη μελισσοκομία από το 2009 και διαθέτουν περίπου 500 μελισσοσμήνη.

Τον Μάρτιο του 2016 δημιουργήθηκε η ιδέα παρασκευής φυσικών καλλυντικών με βάση τα μελισσοκομικά παράγωγα όπως  (κερί μέλισσας, βασιλικός πολτός, πρόπολη, μέλι κ.λ.π. )

Χρησιμοποιώντας πρώτες ύλες ίδιας παραγωγής ξεκίνησαν στα Τρίκαλα,   ένα σύγχρονο εργαστήριο παρασκευής φυσικών καλλυντικών, όπου ύστερα από εκτενή μελέτη βοτανολογίας δημιούργησαν εξειδικευμένα 100% φυσικά καλλυντικά χωρίς προσθήκη χημικών και συντηρητικών για την θεραπεία δερματικών παθήσεων και όχι μόνο.

Με μότο «Νιώστε τη δύναμη της φύσης στο δέρμα σας» …καλώς  ήρθατε στα φυσικά καταστήματα της  BEE FACTOR!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.