Ηρακλής Φίλιος: Ευχαριστήριο προς τοπικά Μ.Μ.Ε

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια

0 308

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τον ΠΡΩΙΝΟ ΛΟΓΟ, το TRIKALAOLA, TRIKALAIN, KALABAKACITY που όλα αυτά τα χρόνια άφοβα, ελεύθερα και ανεπηρέαστα δημοσιεύουν τα άρθρα που επισυνάπτω, όπως πράττουν και άλλοι φίλοι αρθρογράφοι.

Ευχαριστώ επίσης και άλλα τοπικά διαδικτυακά Μ.Μ.Ε. που με φιλοξένησαν με καλοσύνη τον προηγούμενο καιρό.

Οι θέσεις και οι απόψεις που αναπτύσσονται σε κάθε αρθρογραφία «υπάρχουν» δημόσια χάρη σ’ εκείνους. Όλα αυτά τα χρόνια δείχνουν πως η ελεύθερη έκφραση είναι ό,τι πιο όμορφο γεννά η δημοκρατία που ανήκει σ’ εμάς το λαό.

Ευχαριστώ τον Διευθυντή του Πρωινού Λόγου κ. Μ. Τσαρουχά καθώς και τους συνεργάτες του που όλα αυτά τα 16 χρόνια μου παρέχει τη δυνατότητα να εκφραστώ μέσα από την εφημερίδα που αγαπώ και αγαπά και ο Νομός μας και το δείχνει από το 1970.

Ευχαριστώ τον καλό μου φίλο Νίκο Σαλέπη που έχει ανεβάσει πολύ ψηλά το TRIKALAOLA και δεν αφήνει γεγονός για γεγονός που να μην έχει καλύψει δημοσιογραφικά.

Ευχαριστώ τον καλό μου φίλο Δημήτρη Σαλέπη που γνωρίζω χρόνια και έχει προωθήσει ανοδικά το TRIKALAIN ιδιαίτερα μέσα από την πρόσφατη ανανέωση του web site.

Ευχαριστώ τον καλό μου φίλο Γιώργο Παρθένη από την Καλαμπάκα που εδώ και πολλά χρόνια γνωρίζω μιας και έχουμε κάνει καλές συνεργασίες και τον νιώθω άνθρωπο μου. Συγχαρητήρια και σ’ εκείνον που ανέδειξε μεγάλη δύναμη στην ενημέρωση το KALABAKACITY στην πόλη της Καλαμπάκας.

Ο Θεός να σας δίνει τη δύναμη που χρειάζεστε. Σας είμαι ευγνώμων για όλες τις συνεργασίες μας. Σας ευχαριστώ γιατί εσείς είστε ο λόγος που οι απόψεις «υπάρχουν» δημόσια. Εύχομαι και πιστεύω στην άριστη μας συνεργασία συν Θεώ και «τις επόμενες ημέρες» που με τη χάρη του θα είναι πιο πνευματικές, πιο ωφέλιμες καθώς η έμπονη αγάπη θα ανθίσει αέρα, χρώμα και φύση!
Ευχαριστώ και τους αναγνώστες που με ανέχονται. Εν πλήρη επιγνώσει ζητώ συγγνώμη για λάθη, πάθη, αδυναμίες και ατέλειες. Εξάλλου όπως λέει κι ο Νίτσε στον Ζαρατούστρα «γράψε με αίμα και θα μάθεις πως το πνεύμα είναι αίμα».

Με σεβασμό, εκτίμηση, ευγνωμοσύνη
Ηρακλής Φίλιος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.