Ηρακλής Φίλιος και Ελένη Οικονόμου: Σας ευχαριστούμε, μέσα από την καρδιά μας…

1 2.694

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε, δημοσίως, μέσα από την καρδιά μου, τους Ιεράρχες που τίμησαν το ιερό μυστήριο του γάμου μας, την Κυριακή 1 Ιουλίου 2018, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων. Επίσης, ευχαριστούμε τους ιερείς των Ιερών Μητροπόλεων Τρίκκης & Σταγών και Σταγών & Μετεώρων που παρευρέθηκαν στο γεγονός της κοινής μας χαράς.

Ευχαριστούμε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νιγηρίας κ.κ. Αλέξανδρο, που βρέθηκε στα Τρίκαλα για να τελέσει την ακολουθία του γάμου. Πραγματικά, η χαρά μας υπήρξε μεγάλη καθώς ο ίδιος, παρά το βαρύ του πρόγραμμα, ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα μας και παρευρέθη στα Τρίκαλα για το χαρμόσυνο γεγονός. Τον ευχαριστούμε, επίσης, για τον μεστό και ουσιώδη θεολογικό λόγο, που απηύθυνε στο τέλος της ακολουθίας.

Ευχαριστούμε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σταγών & Μετεώρων κ.κ. Θεόκλητο, τον Επίσκοπο της πατρίδας μου, της Διάβας Καλαμαπάκας, που τέλεσε κι εκείνος την ακολουθία του γάμου. Ο Μητροπολίτης κ.κ. Θεόκλητος, παρά το γεγονός ότι σε λίγες ώρες έπρεπε να φύγει για ταξίδι στα Ιεροσόλυμα, ανταποκρίθηκε πολύ θετικά και με πολύ μεγάλη χαρά, στο κάλεσμα μας. Ο Μητροπολίτης κ.κ. Θεόκλητος είναι εκείνος ο Επίσκοπος, το πρόσωπο του οποίου ενσαρκώνει πόθους κι ελπίδες. Είναι τιμή μας να στολίζει από τη θέση του Αρχιερέως τον Νομό Τρικάλων και την Μητρόπολη Σταγών & Μετεώρων.

Ευχαριστούμε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ν. Κρήνης & Καλαμαριάς π. Ιουστίνο, που ήρθε από την Καλαμαριά το μεσημέρι της Κυριακής, παρά το βαρύ πρόγραμμα της ημέρας εκείνης, μόνο και μόνο και για να μας ευχηθεί και να επιστρέψει, αμέσως, στην Μητρόπολη του. Δυστυχώς, υποχρεώσεις εκείνης της ημέρας δεν του επέτρεψαν να τελέσει το ιερό μυστήριο του γάμου, αν και ο ίδιος το επιθυμούσε πάρα πολύ. Αυτή, ήταν μεγάλη τιμή για τα πρόσωπα μας.

Ο γάμος είναι μία από τις ομορφότερες στιγμές στη ζωή ενός ανθρώπου. Οι παραπάνω Ιεράρχες, τίμησαν με την παρουσία τους τη χαρά μας. Τους ευχαριστούμε για την όμορφη παρουσία τους, τις ευχές τους και τους ευχόμαστε κάθε ευλογία του Θεού στη ζωή τους.

Ηρακλής Φίλιος
Ελένη Οικονόμου

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

  1. Ασυνάρτητος λέει

    Ωραίες οι ευχαριστίες για τους παρόντες Αρχιερείς. Για τους απόντες δεν έχετε κάτι να μας πείτε;

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.