Ήπιες θερμοκρασίες και τοπικές βροχές το τελευταίο διήμερο της χρονιάς

0 403

Τετάρτη-Πέμπτη, 30-31/12/2020
Την Τετάρτη συννεφιά, τοπικές ομίχλες και διαστήματα ηλιοφάνειας. Τοπικές βροχές σποραδικές καταιγίδες στη δυτική Ελλάδα, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Την Πέμπτη-παραμονή Πρωτοχρονιάς, συννεφιά με τοπικές βροχές στη δυτική χώρα, στην κεντρική-ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Λίγες χιονοπτώσεις στα βορειοδυτικά ορεινά.

Άνεμοι, Νοτιάδες, στα πελάγη 5-7 Μποφόρ. Θερμοκρασίες, στα ηπειρωτικά από 3 έως 18, στις νησιωτικές περιοχές από 12 έως 19 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη παροδική συννεφιά, σταδιακά ηλιοφάνεια, την Πέμπτη συννεφιά με τοπικές βροχές, το βράδυ βελτίωση. Οι άνεμοι Νοτιάδες 3-5 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 8 έως 15-17 βαθμούς.

Στην Αττική, την Τετάρτη ηλιοφάνεια με πρόσκαιρη συννεφιά, την Πέμπτη συννεφιά με τοπικές βροχές, το βράδυ βελτίωση. Οι άνεμοι Νοτιάδες 4-6 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 9 έως 16-18 βαθμούς.

Παρασκευή 1-1-2021, Πρωτοχρονιά
Ηλιοφάνεια με παροδική συννεφιά και τοπικές ομίχλες στις περισσότερες περιοχές. Συννεφιά με λίγες βροχές αναμένονται στο Ιόνιο και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Οι άνεμοι Νοτιάδες, στα πελάγη 3-5 Μποφόρ και η θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

Σάββατο-Κυριακή, 2-3/1/2021
Αλλαγή του καιρού με συννεφιά, βροχές και τοπικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά, σταδιακά και στην υπόλοιπη χώρα. Χιονοπτώσεις αναμένονται στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι Νοτιάδες, στα πελάγη 6-8 Μποφόρ και η θερμοκρασία δεν θ΄ αλλάξει σημαντικά.

του Μετεωρολόγου Μιχάλη Σιούτα

makthess.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr