Ιωάννης Α. Καλτσούδας: Παλιά μου τέχνη κόσκινο

1 2.369

Ανακοίνωση-Απάντηση σχετικά με την ραδιοφωνική τοποθέτηση του πρώην προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο ΜΕΤΕΩΡΩΝ  Γεωργίου Γεώργιο, από τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ιωάννη Α. Καλτσουδα

Το Σάββατο 13-10-2018 οι Νέο Δημοκράτισσες και Νέο Δημοκράτες του Δήμου Μετεώρων έδωσαν βροντερό παρόν στα εγκαίνια της τοπικής μας.

Μια τοπική η οποία με τη φιλοδοξία για το κοινό καλό και συμφέρον της περιοχής, βάζει στην άκρη τα προσωπικά οφέλη και αγωνιά για το αύριο όλης της Ελλάδος.

Η ‘νέα’ πρόεδρος της τοπικής, μας έχει δείξει από την πρώτη στιγμή ότι είναι και θα είναι παρούσα σε όλες τις δράσεις της τοπικής αυτής.

Αντίθετα με την κατεύθυνση της προέδρου και των μελών της τοπικής φαίνεται πως πηγαίνει για ακόμη μια φορά ο τέως πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Μετεώρων, ο οποίος για να ικανοποιήσει τον εγωισμό του και να αυτοπροβληθεί επιδίδεται σε κάτι που ξέρει να κάνει καλά από ότι φαίνεται, προβαίνει λοιπόν σε ανακοινώσεις που στόχο έχουν εμένα, αλλά χωρίς να το συνειδητοποιεί το κακό που προκαλεί σε ολόκληρη την τοπική και φυσικά σε όλη την παράταξη μας.

Παραμερίστε για μια φορά τα ‘θέλω’ σας και τα ‘εγώ’ σας, βάλτε, λίγο ,μπροστά το κοινό συμφέρον.

Οι ώρες που διατρέχουμε είναι δύσκολες και προφανώς δεν χωρούν προσωπικές φιλονικίες.

ΥΓ 1: Οι νέοι που ψάχνετε να βρείτε θα είναι παρόντες σε όλες τις στιγμές εκείνες που τους χρειάζεται η τοπική και η παράταξη μας. Για τις γιορτές και μόνον έχετε φροντίσει να είστε εσείς παρών.

Ο Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ ΜΕΤΕΩΡΩΝ
ΙΩΑΝΝΗΣ Α. ΚΑΛΤΣΟΥΔΑΣ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

1 Σχόλιο
  1. Speedy Gonzales λέει

    Προς τι όλος αυτός ο ορυμαγδός; Όλο αυτό το ξεκατίνιασμα; Όλο αυτό το επίπεδο καφενείου; Μα φυσικά για την εξουσία. Να φύγεις εσύ να έρθω εγώ! Συνεχίστε να μας διασκεδάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.