Ηλίας Βλαχογιάννης: Οι. κ. κ. Τσίπρας – Τόσκας και τα…. « αναρχικά μωρά »

Είναι πραγματικά εντυπωσιακή η προσπάθεια του κ. Τσιπρα και της ηγετικής του ομάδος,

0 371

κάθε φορά που η κυβέρνηση του βρίσκεται στριμωγμενη, να προσπαθεί ν αλλάξει την πολιτική ατζέντα, σπιλωνοντας τους πολιτικούς τους αντιπάλους.

Για την απαράδεκτη επίθεση τραμπουκων κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Μπουτάρη – που αμέσως καταδίκασε σύσσωμη η δημοκρατική αντιπολίτευση -, έδειξε ως…. υπαίτιο “τμήμα” της Νέας Δημοκρατίας… Έτσι, απλά… Χωρίς “αιδώ” , χωρίς “ντροπή” , χωρίς “τσίπα” …

Για το ότι πιάστηκε αδιάβαστος και αποδέχθηκε – κατά πως μεταδίδεται από Σκοπιανής πλευράς -, την ιστορικά και εθνικά απαράδεκτη πρόταση Ζαεφ για την ονομασία Δημοκρατία της “Μακεδονίας του Ίλλιντεν”, κατηγορεί την αντιπολίτευση ότι δεν έχει θέση και συμπλεει με ακραίες πολιτικές δυνάμεις….

Για την ασυδοτη, παράνομη και ταραχοποιο δράση του “Ρουβικωνα” και άλλων αναρχικών συλλογικοτητων, δεν έχουν καμία κουβέντα και απάντηση….. Ίσως είναι…. “μωρά” ακόμη – κατά ΤΟΣΚΑ -, και “συγχωρουνται” να κάνουν και μερικές… “ακτιβιστικες” πράξεις… Έστω κι αν ο αρχηγός των “αναρχικών αυτών μωρών”, απειλεί ευθέως των αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη….

Σημεία των καιρών και αντιδράσεις πανικού, μπροστά στην επερχόμενη πολιτική συντριβή.

Ηλίας Βλαχογιάννης, πρ. Νομάρχης και βουλευτής Τρικάλων, Συντονιστής Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.