Ηλίας Βλαχογιάννης: Μετέωρα και …διαφημίσεις

Το πρόσφατο συμβάν με τα διαφημιστικά γυρίσματα γνωστής εταιρείας ανδρικών εσωρούχων στους βράχους των Μετεώρων

0 1,979

Το πρόσφατο συμβάν με τα διαφημιστικά γυρίσματα γνωστής εταιρείας ανδρικών εσωρούχων στους βράχους των Μετεώρων

Το πρόσφατο συμβάν με τα διαφημιστικά γυρίσματα γνωστής εταιρείας ανδρικών εσωρούχων στους βράχους των Μετεώρων , καθιστούν περισσότερο από αναγκαία, τη θέσπιση περιορισμών και αυστηρών όρων χρήσης του περιβάλλοντος χώρου της μοναστικης κοινότητας .

Τη στιγμή που η ευρύτερη περιοχή Καλαμπάκας και Τρικάλων, χάρις στη μοναδική μοναστική πολιτεία των ΜΕΤΕΏΡΩΝ ,έχει τόσα οφέλη,οφείλουν Πολιτεία , κοινωνία και αρμόδιοι φορείς, να διαφυλάξουν την ιερότητα του χώρου.

Η επικείμενη έκδοση του σχετικού Προεδρικού Διατάγματος από την αρμόδια Υπουργό Πολιτισμού, είναι μια μοναδική ευκαιρία προς τούτο.

Ας αφήσει η αρμόδια Υπουργός τις “κομματικές διαβουλεύσεις και συσκέψεις “, κι ας ακούσει τις σοβαρές και υπεύθυνες προτάσεις των Ιερών Μονών ,της Δημοτικής Αρχής και της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Εκτός εάν ΔΕΝ θεωρεί τα όργανα δημοκρατικού Προγραμματισμού -τους κάτ εξοχήν αρμόδιους προς τούτο Συμβουλευτικούς φορείς της Πολιτείας -, κατάλληλους αντιπροσωπευτικούς εκπροσώπους των κατοίκων της περιοχής μας και πρέπει να τους αντικαταστήσουμε με αυτόκλητους εκπροσώπους συλλογικοτήτων και δράσεων…..

Ηλίας Γ Βλαχογιάννης, πρ. Νομάρχης και Βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.