Ηλίας Βλαχογιάννης: Λόγια και έργα είχαν υποσχεθεί στους ένστολους …

“Λόγια” και… “έργα..” Είχαν υποσχεθεί στους ένστολους ,την πλήρη αποκατάσταση των μισθολογικών τους απωλειών, βάσει και της σχετικής απόφασης του Σ.τ.Ε….

0 145

“Λόγια” και… “έργα..” Είχαν υποσχεθεί στους ένστολους ,την πλήρη αποκατάσταση των μισθολογικών τους απωλειών, βάσει και της σχετικής απόφασης του Σ.τ.Ε….

“Λόγια” και… “έργα..”. Είχαν υποσχεθεί στους ένστολους ,την πλήρη αποκατάσταση των μισθολογικών τους απωλειών, βάσει και της σχετικής απόφασης του Σ.τ.Ε….

Η προηγούμενη κυβέρνηση ΣΑΜΑΡΆ, ύστερα και από πρωτοβουλία δική μου και άλλων τεσσάρων βουλευτών, έδωσε πίσω το 50 τοις εκατό και είχαμε δεσμευθεί για καταβολή και του υπόλοιπου, όταν οι δημοσιονομικές συνθήκες το επιτρέψουν.

Τώρα όχι μόνο δεν επιστρέφουν αυτά που το Συμβούλιο της Επικρατείας αποφάσισε, αλλά προχωρούν σε επιπλέον μειώσεις των ειδικών μισθολογιων ( Ένστολων, Πανεπιστημιακών, γιατρών κ.λ.π.), μέχρι και 20 τοις εκατό.

Θα ….”επανυπολογισουν” κατά την κουτοπονηρια”νόμου ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ…τους μισθούς τους και ότι “περισσεύει” , παραμένει ως ….”προσωπική διαφορά…”Και μετά …. τσεκούρι… (Όπως έγινε και γίνεται με τις συντάξεις….)

Σε ετήσια βάση , λένε ότι θα εξοικονομηθούν 40 εκατομμύρια ευρώ…. Όσα και το πρόστιμο που χάρισαν στον ευνοούμενο τους επιχειρηματία….

Τόση συνέπεια…. Τόση στοργή και φροντίδα, στους φρουρούς των συνόρων μας και της έννομης τάξης,στη δημόσια υγεία και παιδεία….

Ηλίας Βλαχογιάννης, πρ. Νομάρχης και Βουλευτής Τρικάλων, Συντονιστής Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.