Ηλίας Βλαχογιάννης: Άλλοι καιροί, άλλα ήθη….

Τοποθέτηση σχετικά με τα εγκαίνια του Μουσείου της Θεόπετρας και για τη μη πρόσκλησή του στην τελετή ως πρώην Νομάρχης Τρικάλων 

0 174

Τοποθέτηση σχετικά με τα εγκαίνια του Μουσείου της Θεόπετρας και για τη μη πρόσκλησή του στην τελετή ως πρώην Νομάρχης Τρικάλων 

Τοποθέτηση σχετικά με τα εγκαίνια του Μουσείου της Θεόπετρας και για τη μη πρόσκλησή του στην τελετή ως πρώην Νομάρχης Τρικάλων  που ενέταξε την μελέτη και το όλο εργο ανάδειξης του Σπηλαίου και του περιβάλλοντος χώρου, στο Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης, σε συνεργασία με τον τότε δημαρχο Βασιλικής κ. Βάιο Ζιάκα, έκανε μέσα από την σελίδα του στο facebook o κ. Ηλίας Βλαχογιάννης. 

Ο κ. Βλαχογιάννης γράφει:

Προχθές έγιναν τα εγκαίνια του νεου Μουσείου Θεοπετρας….Το εν λόγω Μουσείο,είναι, ισως,το μοναδικό στον Ευρωπαϊκό χώρο,καθώς περιέχει τα ευρήματα του ομωνύμου σπηλαίου,που κατοικήθηκε απο το 60.000 π.χ.

Στα εγκαίνια η αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Πολιτισμού,κάλεσε δεκάδες επίσημους και μη.

Εμένα,ΔΕΝ με ΚΑΛΕΣΑΝ…..Αν και ήμουν ο Νομαρχης,που ενέταξε την μελέτη και το όλο έργο ανάδειξης του Σπηλαίου και του περιβάλλοντος χώρου,στο Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης,σε συνεργασία με τον τότε δήμαρχο Βασιλικής….

Τι να πει ,κανείς…..Παράλειψη ;Αμέλεια ; Σκοπιμότητα; Ισως,όλα μαζί ;

Υ.Γ. Εγω σαν Νομάρχης,ΠΑΝΤΑ καλούσα τον προκάτοχό μου και τους οικείους αυτοδιοικητικούς παράγοντες,στους οποίους εδινα και το βημα,για τον προσήκοντα χαιρετισμό….

Αλλοι καιροί,αλλα ήθη….

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.