Ηλίας Βλαχογιάννης: Όλα τα είχαμε, οι έκτακτες κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία μας έλειπαν…

0 897

“Σκοτώνονται” στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, η υπουργός Όλγα Γεροβασιλη, με την υφυπουργό Κατερίνα Παπακώστα …. Αιτία, το κατεπείγον Προεδρικό Διάταγμα για έκτακτες κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία, που προώθησε εν κρυπτώ ο νέος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ αντιστρατηγος Αρης Ανδρικοπουλος ,προφανώς σε συνεννόηση με το Μέγαρο Μαξίμου και την υπουργό Προστασίας του Πολίτη….

Η αντίδραση της κ. Παπακώστα, οφείλεται σε προηγούμενη δήλωση της ό,τι οι κρίσεις των Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας θα γίνουν κανονικά στην προβλεπόμενη περίοδο, δηλαδή αρχές του έτους.

Απ την άλλη η σπουδή της υπουργού και του αρχηγού, για διενέργεια εκτάκτων  κρίσεων, μόλις λίγους μήνες πριν από τις τακτικές, μόνο το υπηρεσιακό και δημόσιο συμφέρον δεν προάγει….

Αντίθετα υποκρυπτεται πολιτική σκοπιμότητα εκκαθάρισης των “μη αρεστων” Αξιωματικών μια ώρα αρχυτερα, πριν παραδώσουν την εξουσία στις προσεχείς εθνικές εκλογές…

Η Νέα Δημοκρατία κάλεσε την Κυβέρνηση να μην προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση, , που μόνο αναστάτωση θα προκαλέσει στην Ελληνική Αστυνομία , δύο μόλις μήνες πριν από τις τακτικές κρίσεις των αρχών του έτους.

Και φυσικά ερχόμενη με τη βούληση του λαού στην εξουσία, θα αποκαταστήσει πλήρως τη νομιμότητα και ιεραρχία στον ευαίσθητο χώρο της ΕΛ.ΑΣ.

Ηλίας Γ Βλαχογιάννης, πρ Νομάρχης και βουλευτής Τρικάλων, Συντονιστής του Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr