Ηλίας Βλαχογιάννης: Όλα στο φώς, η «αφωνία» του κ. Τσίπρα θα πάρει τέλος

0 274

Στο δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του ΑΣΤΡΑ και στους δημοσιογράφους Μάκη Θεοδώρου και Ιωάννα Μπουροπούλου, μίλησε ο πρ. Νομάρχης και Βουλευτής Τρικάλων Ηλίας Βλαχογιάννης.

«Η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, είναι καλοδεχούμενη. Γιατί θα μας δοθεί η ευκαιρία να αναφερθούμε διεξοδικά στα δικά μας «πεπραγμένα» και στα «έργα και τις ημέρες» της δικής τους διακυβέρνησης», τόνισε ο κ. Βλαχογιάννης.

Επειδή οι πολίτες διατηρούν ακόμη νωπή τη μνήμη τους για την αποτυχημένη τετραετία ΣΎΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ,θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τι πέτυχε η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αυτά τα τριάμισι χρόνια, παρά τις τόσες αντιξοότητες και δυσμενείς παράγοντες.

Οι πολίτες θα πληροφορηθούν για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το Μεταναστευτικό και τον φράχτη στον Έβρο, που κατά τον Δημήτρη Τζανακόπουλο «αντίκειται στο διεθνές δίκαιο»!!! Και να μας εξηγήσουν τι μεταναστευτική πολιτική θέλουν. Μήπως επανάληψη του 2015-19? .

Θα συνεχίσουν τη βρώμικη προπαγάνδα για τη «μικρή Μαρία» ή θα έχουν τη γενναιότητα να ζητήσουν επιτέλους μια συγνώμη ?

Οι πολίτες περιμένουν απαντήσεις για τα καταγγελλόμενα επώνυμα στο Ειδικό δικαστήριο, περί μαύρου χρήματος προς τα ταμεία του ΣΥΡΙΖΑ ,ως και τις προσπάθειες για  το «SYRIZA CHANNEL» .

Ακόμη περιμένουν τις απαντήσεις για τους κουκουλοφόρους ψευδομάρτυρες της NOVARTIS, που τώρα πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη, στήνοντας καινούργιες δουλειές.

Υ.Γ.

 

Τρίκαλα,26/1/23

Ηλίας Γ.Βλαχογιάννης,πρ.Νομάρχης και Βουλευτής Τρικάλων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.