Ηλίας Βλαχογιάννης: Όχι στη βία και στο διχασμό της κοινωνίας μας

0 186

Με έκδηλη ανησυχία και οργή παρακολουθεί η Ελληνική κοινωνία την αυξανόμενη έκρηξη βίας από “αλληλέγγυους”, “αντιεξουσιαστές” και “μπαχαλάκηδες”.

Στη Νέα Σμύρνη, αφορμή στάθηκε το καταδικαστέο περιστατικό αστυνομικής βίας, κατά πολίτη.

Στις άλλες περιπτώσεις αφορμή ήταν, είτε η άρνηση της Κυβέρνησης να υποκύψει στο εκβιαστικό αίτημα του καταδικασμένου πολυϊσοβίτη Κουφοντίνα, είτε ο Νόμος για την Παιδεία, είτε η απαγόρευση συγκεντρώσεων κλπ.

Πάντα για κάποιους, υπάρχει μια αφορμή για να τα σπάνε.

Είναι κρίμα κάποιες πολιτικές δυνάμεις, ιδιαίτερα η Αξιωματική Αντιπολίτευση, να προσπαθούν να επενδύσουν πολιτικά και να αποκομίσουν κομματικά οφέλη, “χαϊδεύοντας” αυτή τη μερίδα των θιασωτών της τυφλής βίας.

Η Ελλάδα έχει τεράστια προβλήματα εθνικά, οικονομικά, κοινωνικά. Το να επενδύουν κάποιοι στην μπαχαλοποίηση της κοινωνίας, είναι σαν να πυροβολούν τα πόδια τους…

Η Ελλάδα δεν γυρίζει πίσω.

Ούτε στο 2008 είμαστε, ούτε στο 2011.

Όσοι ονειρεύονται αρχηγία σε νέο κίνημα “αγανακτισμένων” , να τους θυμίσουμε ότι οι άνω και κάτω πλατεία Συντάγματος ΔΕΝ θα ξαναγεμίσει μ’ αυτούς καθοδηγητές. Γιατί οι πολίτες, τους πήραν πλέον “χαμπάρι”.

Το διχαστικό σύνθημα “ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν”, απαντήθηκε ηχηρά στις πρόσφατες εκλογές από τον Ελληνικό λαό.

Ηλίας Βλαχογιάννης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.