Ηλίας Βλαχογιάννης: Ο ΣΥΡΙΖΑ, η πανδημία και το “μακρινό”… 2018!

0 666

Ο πανδημία του COVID 19, είναι παρούσα και χτυπά κατά κύματα ,όλο τον κόσμο. Καμμία χώρα,δεν είναι πλέον επαρκώς θωρακισμένη και “άτρωτη” .Ακόμη και χώρες που θεωρούνταν υπόδειγμα για το άριστο Εθνικό Σύστημα Υγείας τους, τώρα δοκιμάζονται.

Η πανίσχυρη οικονομικά Γερμανία, τώρα εξάγει ασθενείς στις γειτονικές της χώρες,ενώ ταυτόχρονα επέβαλε σκληρά περιοριστικά μέτρα, προκειμένου περιορίσει τις συνεπειες της πανδημίας. Το ίδιο και η πλούσια Αυστρία, που πριν εξόρκιζε τη λήψη απαγορευτικών μέτρων.

Όπως όλες οι χώρες έτσι και η χώρα μας ,δοκιμαζεται σκληρά από την επέλαση της πανδημίας. Η Κυβέρνηση προσπαθεί για το καλύτερο,αξιοποιώντας όλα τα διαθεσιμα μέσα:.

-Υπερδιπλασίασε τις Μ.Ε.Θ.,αυξάνοντας γενναία τις δαπάνες υγείας.
-Έθεσε στη διάθεση του ΕΣΥ, τα στρατιωτικά Νοσοκομεία,
-Χρησιμοποίησε όλες τις διαθέσιμες κλίνες του ιδιωτικού τομέα,
-Προέβη σε περισσότερες από 12.000 προσλήψεις Ιατρικού και Νοσηλευτικού Προσωπικού,
– Οργάνωσε με υποδειγματικό τρόπο ,σύγχρονα εμβολιαστικά κέντρα,
-Ψηφιοποίησε πρωτοποριακά και άριστα την όλη διαδικασία εμβολιασμού,
-Προμηθεύτηκε εκατομμύρια εμβόλια, που διαθέτει δωρεάν στους πολίτες,
-Προμηθεύτηκε άμεσα 2.000 μονοκλωνικά αντισώματα,
-Διέθεσε αναλογικά τα περισσότερα χρήματα ως ποσοστό του ΑΕΠ (3η στην Ευρώπη,4η στον κόσμο!!!),για την ενίσχυση πολιτών,νοικοκυριών και επιχειρησεων.
-Επιτυγχάνει -παρά την κρίση- από τους υψηλότερους ρυθμούς ανάπτυξης στην Ευρώπη, μειώνοντας ταυτόχρονα την ανεργία.

Κι όλα αυτά με μία καταστροφική και ισοπεδωτική Αξιωματική Αντιπολίτευση,που σε αντίθεση με ότι γίνεται στις άλλες χώρες της Ευρώπης, προσπαθεί να εκμεταλλευτεί μικροκομματικά τον ανθρώπινο πόνο.

-Δίνει χρήματα η Κυβέρνηση στην αρχή της κρίσης την άνοιξη του ’20, ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι “είναι ψίχουλα, δώστε τα όλα τώρα, έχουμε απόθεμα..”, θεωρώντας ότι η πανδημία ήταν υπόθεση λίγων μηνών…..
-Δίνει κι άλλα χρήματα η Κυβέρνηση, ο ΣΥΡΙΖΑ ανταπαντά ότι “αυξήσατε επί των ημερών σας το δημόσιο χρέος!!!!”…,
-Παίρνει περιοριστικά μέτρα η Κυβέρνηση, αυτοί ανταπαντούν με πορείες και διαδηλώσεις ,”κόντρα στα αυταρχικά Κυβερνητικά μέτρα”….(Μόνο για τη “λευτεριά στον Κουφοντίνα”, έγιναν 61 διαδηλώσεις και πορείες,εν μέσω ισχύος περιοριστικών μέτρων!!! ).
-Λαμβάνει μέτρα υποχρεωτικού εμβολιασμού η Κυβέρνηση για μεμονωμένες κατηγορίες εργαζομένων, ο ΣΥΡΙΖΑ τα καταγγέλει ως “αυταρχικά και αντισυνταγματικά..”,την ίδια στιγμή που υποδεικνύει παρόμοια μέτρα για άλλες κατηγορίες εργαζομένων, δακτυλοδείχνοντας τις εκκλησίες….(Δηλαδή στις πορείες δεν μεταδίδεται ο ιός,αλλά μεταδίδεται μόνο στο εκκλησίασμα….).
-Τοποθετείται γενικά υπερ του εμβολιασμού,κλείνοντας ταυτόχρονα το μάτι στους αντιεμβολιαστές, ενώ μεμονωμένα προβεβλημένα στελέχη του,δεν μπορούν να κρύψουν τη συμπάθειά τους προς αυτούς ,προσβλέποντας σε κομματικα οφέλη….
-Καταγγέλει την Κυβέρνηση για τις ΜΕΘ,όταν το… μακρινό 2018 οι ΜΕΘ ήταν περίπου 500 και η ΠΟΕΔΗΝ ( ανακοίνωση 5-3-2018), ΚΑΤΉΓΓΕΙΛΕ την τότε Κυβέρνηση για 5.000 ΘΑΝΆΤΟΥΣ ΕΤΗΣΙΩΣ, εκτός ΜΕΘ,λόγω ΑΝΕΠΆΡΚΕΙΑΣ ΚΕΝΏΝ ΚΛΙΝΏΝ !!!!
– Αρκετά πιά με την υποκρισία και την καταστροφική αντιπολίτευση…..
– Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας ,για να πετυχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα…. Υπάρχει και χώρος και χρόνος,για αντιπολίτευση….

Τρίκαλα 7 – Δεκεμβρίου 2021,

Ηλίας Γ. ΒΛΑΧΟΓΙΆΝΝΗΣ, πρώην Νομάρχης και Βουλευτής Τρικάλων

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr