Ηλίας Βλαχογιάννης: Ο λαός θα στείλει τον ΣΥΡΙΖΑ στην πολιτική λήθη και ανυποληψία

0 348

Παρακολουθώντας το ξεδίπλωμα της προεκλογικής στρατηγικής του ΣΥΡΙΖΑ, διαπιστώνει κανείς το αυτονόητο :  Αφ’ ενός “λάσπη” δια πάντων και κατά πάντων, ιδιαίτερα των στελεχών Νέας Δημοκρατίας και ΚΙ.ΝΑΛ. και αφ ετέρου ακατάσχετη παροχολογία….

Τελικά οι “ονειροπόλοι αριστεροί” και οι “εξουσιομανείς δεξιοί”, συνεργάζονται άψογα με “λαφυρο” την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη παραμονή στην εξουσία.
Για να επιτύχουν – όπως ελπίζουν…. – το στόχο τους, χρησιμοποιούν θεμιτά και αθέμιτα μέσα.

Συκοφαντούν ασύστολα όλο το πολιτικό προσωπικό που ανήκει στη Νέα Δημοκρατία και το ΚΙ.ΝΑΛ. “Διεφθαρμένο” το ανεβάζουν, “ανήθικο” το κατεβάζουν. Και βέβαια πάντα σε αντιδιαστολή με τον “έντιμο,” “άφθαρτο” , “αμόλυντο” , “άχραντο” και από…. “παρθενογεννηση” προερχομενο ΣΎΡΙΖΑ….

Αν τώρα, εντελώς…. ΤΥΧΑΙΑ….,, τα μισά μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου,  υπήρξαν κορυφαία στελέχη προηγουμένων Κυβερνήσεων και δη του ΠΑΣΟΚ, σχετική ή μικρή αξία έχει για τους εξυγιαντες της κάθαρσης, ανθρώπους της” πρώτης” φοράς “αριστεράς..” .. Αν πολλοί βουλευτές της Κυβερνητικής πλειοψηφίας, ψήφισαν και τα τρία Μνημόνια, ποσώς ενδιαφέρει, από τη στιγμή που ανέβηκαν στο άρμα της εξουσίας της “Αριστερής μας πολυχρονεμενης” Κυβέρνησης…. Εννοείται ότι πήραν συγχορωχαρτι για το προηγούμενα ανομήματα τους, δηλώνοντας αριστεροί και άρα…. “ασπιλοι.”… .

Πρώην Πρωθυπουργοι κατηγορούνται και διασυρονται, με ανύπαρκτες ενδείξεις και μαρτυρίες “κουκουλοφορων..”..  Υπουργοί κατηγορουνται για πολιτικές αποφάσεις που έλαβαν, ύστερα από συμφωνες γνώμες των αρμοδίων υπηρεσιακών οργάνων. Πρώην Πρωθυπουργοι και υπουργοί διασυρονται, χωρίς ούτε καν ενδείξεις ενοχής.
Το δογμα “Πολακη” , στην πλήρη του εφαρμογή.
Και φυσικά σ αυτό το πολιτικό πόκερ, δεν είναι “αμέτοχοι ” κάποιοι λειτουργοί της  Δικαιοσύνης. ..  Συμπλέουν με την Κυβερνητική στόχευση, που είναι ολοφάνερη και πολλάκις ομολογημένη. Οι σχετικές καταγγελίες της πρώην εισαγγελέως Διαφθοράς κ. Ραικου, είναι ενδεικτικές και άκρως αποκαλυπτικές..

Παράλληλα μετέρχονται των πιο παλαιοκομματικών  μεθόδων από το απώτερο παρελθόν, τη στιγμή που το ξορκίζουν και λιθοβολούν…. Τάξιμο , ρουσφετολογία, μαζικοί διορισμοί, κοινωνικό μέρισμα, επιδόματα και φυσικά το….. λογαριασμό στην επόμενη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη…..

Νομίζουν οι “δυστυχεις” ότι ο λαός τρώει ακόμη ΣΥΡΙΖΟχορτο….  Ότι όπως πριν τέσσερα χρόνια εταζαν λαγούς με πετραχηλια, έτσι μπορούν να κάνουν και τώρα… Να ταξουν, να κοροϊδέψουν, να συκοφαντησουν…..

Έλα όμως που πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη…. Είναι πλέον δακτυλοδειχτουμενοι…. Ο λαός τους πήρε χαμπάρι…. Και θα τους στείλει, από κει που ήρθαν….. Στην πολιτική μοναξιά και ανυποληψία….

Ηλίας Γ Βλαχογιάννης, τ. Νομάρχης και βουλευτής Τρικάλων, Συντονιστής του Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.