Ηλίας Βλαχογιάννης – Για γέλια και για κλάματα

0 480

Τελικά βγάζουμε τα μάτια μόνοι μας…. Αλλιώς δεν μπορεί να εξηγηθεί η νέα γκαφα της ΕΛ. ΑΣ, που εξέδωσε ημερολόγια, όπου στην Κύπρο μας εμφανίζονται δύο κράτη και στα βόρεια , συνορευουμε με τη…. “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”…..

Οι δικαιολογίες ότι τα έκανε ιδιωτική εταιρία, δεν προσεξαμε , τα αποσυραμε άμεσα, κλπ , είναι για γέλια και για κλάματα …..

Αν τώρα που έχει ξεσηκωθεί ο απανταχού Ελληνισμός κατά της Συμφωνίας των Πρεσπων,- που υπέγραψε η Κυβέρνηση ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ-, συμβαίνουν αυτά, ΖΗΤΏ που ΚΑΗΚΑΜΕ. !!!!!!!

Υποτίθεται ότι τώρα ΠΡΟΣΈΧΟΥΜΕ περισσότερο ή ΘΑ έπρεπε να ΠΡΟΣΈΧΟΥΜΕ περισσότερο…..

Εκτός εάν εκεί στην Κατεχακη , κάνουν ΠΡΟΒΕΣ για την ΕΠΟΜΕΝΗ μέρα και τι μας ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ , με την εφαρμογή της ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗΣ Συμφωνίας των ΠΡΕΣΠΩΝ, εάν αυτή περάσει απ την Ελληνική Βουλή και τεθεί σε ισχύει ….

Περιμένουμε απ την πολιτική και φυσική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, να δώσει στη δημοσιότητα το ΠΛΗΡΕΣ ιστορικό της όλης υπόθεσης και να ΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ – ΑΠΟΔΟΘΟΎΝ οι ευθύνες, όσο ΨΗΛΑ κι αν ΥΠΑΡΧΟΥΝ ….

Οποιαδήποτε προσπάθεια συγκάλυψης, χρονοτριβης ή κωλυσιεργιας, δεν θα γίνει αποδεκτή…

Ηλίας Γ Βλαχογιάννης, τ. Νομάρχης και βουλευτής Τρικάλων, Συντονιστής του Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.