Ηλίας Βλαχογιάννης: Αρκεί η παραίτηση Τόσκα;

0 287

Μετά από τόσες μέρες, μετά από την πλήρη κάλυψη του Πρωθυπουργού σ εκείνη την περίφημη συνέντευξη, αρκεί η παραίτηση Τόσκα;

Δεν μας έλεγαν ότι όλα λειτούργησαν ικανοποιητικά ; Δεν έλεγε ο Αρχηγός του Πυροσβεστικου Σώματος ότι αν χρειάζονταν, θα ξανακανε τα ίδια; Κι ακόμη παραμένει στη θέση ΤΟΥ!!!!

Κι ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας; Δεν ήξερε στις 12.00 το βράδυ, ότι ΥΠΉΡΧΑΝ ΝΕΚΡΟΊ ;

Κι ο εξαφανισμενος Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, που παραμένει ΑΦΑΝΤΟΣ τόσες μέρες; ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΎΝΗ ;

Νομίζουν ότι με ΜΙΑ ΠΑΡΑΊΤΗΣΗ θα σταματήσουν τη λαϊκή οργή, για το θάνατο τόσων ανθρώπων, λόγω της βαριάς αμέλειας και ανικανότητας που επέδειξαν;
Ο κόσμος όμως τώρα, ξέρει…. Ξέρει ότι ο πρώτος ΥΠΕΎΘΥΝΟΣ, είναι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσιπρας….. Αυτός επιλέγει τους υπουργούς, τους Αρχηγούς, τους Γενικούς Γραμματείς και τους…… παντός είδους Καρανικες…..

Αφού ΔΕΝ έχει την τόλμη και το πολιτικό ΘΆΡΡΟΣ να παραιτηθεί, θα τον ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙ ο λαός, όποτε οδηγήσει τη χώρα στις κάλπες….

Όπως απλόχερα του έδωσε ΤΟΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΊΕΣ, έτσι και τώρα θα τον ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙ σύμφωνα με τις πράξεις του και τις παραλείψεις του….

Το…. ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΌ ότι είναι… ΜΌΝΟ 44 ετών, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΑΛΛΆΞΕΙ απ τις βαρυτατες προσωπικές του ΕΥΘΥΝΕΣ…..

Ηλίας Γ Βλαχογιάννης, πρ. Νομάρχης και βουλευτής Τρικάλων, Συντονιστής του Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.