Ηλίας Βλαχογιάννης: Αρκετά με τους “Ρουβικουνες” και τους “Μπαχαλακηδες….”

0 889
 Η αποψινή καταδρομική επίθεση  κουκουλοφορων εναντίον του Α. Τ. Ομονοίας, προκαλεί για μια ακόμη φορά την οργή και αγανάκτηση της κοινής γνώμης.
Σαράντα (40) βόμβες μολότοφ κατά οχημάτων και  αστυνομικών, τέσσερις (4) τραυματίες αστυνομικοί , μεγάλες ζημιές στο κτήριο και…  καμμια σύλληψη…..
Μια ακόμη απόδειξη, του πώς αντιλαμβάνεται η Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, την εφαρμογή του Συντάγματος και των Νόμων του Κράτους….
Η συνεχής ατιμωρησία των “κουκουλοφόρων” και του “Ρουβίκωνα”, έχει αποθρασύνει τους παντός είδους “μπαχαλακηδες”, που προκαλούν συνεχώς το κράτος Δικαίου και την έννομη τάξη….
Υπεύθυνη για την όλη κατάσταση, είναι η Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, που παρακολουθούν απαθως τέτοιου είδους επιχειρήσεις του αντιεξουσιαστικου χώρου….
Πολίτες και αστυνομικοί, βρίσκονται στο έλεος των παντός είδους μπαχαλακηδων και αλληλεγγυων…..
Η Νέα Δημοκρατία καλεί έστω και τώρα την Κυβέρνηση, – για όσο ακόμη παραμένει στη θέση της…. -, να εφαρμόσει τους Νόμους κατά παντός υπευθύνου ταραχοποιου.
Τέτοια φαινόμενα βίας και ανομίας, με την αυριανή Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, θα παταχθούν αμείλικτα. Ο Νόμος και Τάξη, θα επιβληθούν σε κάθε  περίπτωση.  Αρκετά υποφέρουν οι πολίτες, από τις…. ακτιβιστικες επιχειρήσεις των “καλομαθημενων μπαχαλακηδων….”

Ηλίας Γ Βλαχογιάννης, πρ. Νομάρχης και βουλευτής Τρικάλων, Συντονιστής του Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr