Οίκος Νυφικών ΣΟΦΗ – Ένα λαμπερό event με υπέροχα νυφικά – VIDEOS – PHOTOS

0 21,264

Ένα μοναδικό event με αφορμή την φωτογράφιση και παρουσίαση των νέων νυφικών, διοργάνωσε ο Οίκος Νυφικών ΣΟΦΗ της Σοφίας Μαύρου – Τζιουβάρα της πόλης μας, την Κυριακή το βράδυ.

Η φωτογράφιση των νέων νυφικών και προτάσεων γάμου αλλά και το event που ακολούθησε με καλούς φίλους, έγινε στον φιλόξενο χώρο της Σοφίας Μαύρου – Τζιουβάρα και οι παρευρισκόμενοι πέρασαν μια αξέχαστη βραδιά με καλή μουσική από φίλους καταξιωμένους καλλιτέχνες και πλούσιο μπουφέ με την απλόχερη αγάπη της αγαπητής Σόφης.

Η ίδια για την όμορφη βραδιά ευχαριστεί ανθρώπους που βρέθηκαν και στέκονται δίπλα της.

Συγκεκριμένα:

– Τα μοντέλα που φωτογραφήθηκαν με τα νυφικά και συγκεκριμένα τις:

 • Γεωργία Κονιτσιότη
 • Ραφαϊλία Ούτου
 • Άννα – Μαρία Στεφοπούλου
 • Βάσω Στεφοπούλου
 • Διαμαντούλα Πρεμέτη
 • Λεκίνα Τζαχόλη

Την κομμώτρια Βάλια Τζιώρα που επιμελήθηκε το χτένισμα των μοντέλων και τις, Φανή Ευσταθίου – Ζήκου και Έφη Ζάμπρα για το υπέροχο μακιγιάζ στις κοπέλες που ήταν το κατάλληλο για την φωτογράφιση.

– Επαγγελματίες που με τον Οίκο Νυφικών ΣΌΦΗ συνεργάζονται και δημιουργούν το καλύτερο αποτέλεσμα όπως εκείνη την βραδιά:

 • To Ζαχαροπλαστείο Κυβέλεια για τα γλυκά που δημιουργήθηκαν ειδικά για το event όπως η… καραμελένια νύφη που δεν πέρασε απαρατήρητη από όλους
 • Το κατάστημα Μπαμ Μπαμ του Γιάννη Ζήκου.
 • Τους κ.κ Κωνσταντίνο και Βασίλειο Πώχο.
 • Τον Μασούρα Φούλη με το CATERING που πρόσφερε τα μέγιστα στην όμορφη βραδιά.
 • Το Ζαχαροπλαστείο ΒΑΒΙΤΣΑΣ

Τα τοπικά ΜΜΕ και τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από αυτά, που χρονιά τώρα υπάρχει η καλύτερη συνεργασία.

Για την παρουσία τους, τον Πρώην Δήμαρχο κ. Δημήτρη Σακελλαρίου και την σύζυγό του, τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κ. Γιάννη Μπουτίνα και την ιατρό κα Κατερίνα Απόδιακου, τον ιατρό καρδιολόγο κ. Σγουραλή με την σύζυγό του ιατρό παιδίατρο κα Ρίτσα Μακρή, την οικογένεια του οδοντίατρου Κων/νου Βελαέτη, τον προπονητή του Ομίλου Φίλων Σκοποβολής Τρικάλων κ. Κώστα Ράγια και επιχειρηματίες της πόλης μας.

Τους ανθρώπους που τραγούδησαν και διασκέδασαν με τις μουσικές τους, Νίκο Λίνο, Λάκη Κορδέλα, Βασίλη Πλακιά και την Κάλη.

Ιδιαίτερα τον φωτογράφο Γιάννη Τσινόγκο ( Photogram ) για το άριστο αποτέλεσμα όπως και τον Στέφανο Αλεξίου.

Την Αγγελική Μαραγγούλια – Αγγέλη με το Υδραγωγείο Παρκ που βοήθησε τα μέγιστα για την πραγματοποίηση της ξεχωριστής εκδήλωσης και ετοίμασε νοστιμότατα εδέσματα.

Επίσης το Τυπογραφείο ΜΑΚΡΗΣ της πόλης μας για την συνεργασία.

Εμείς με την σειρά μας ως kalabakacity.gr ευχαριστούμε την αγαπημένη μας Σοφία Μαύρου – Τζιουβάρα για την συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια και ευχόμαστε τα καλύτερα σε κείνη και την οικογένεια της….

Το αξίζουν πραγματικά!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.